Publiceret den: 21-05-2013
Ledige får pulsen og humøret op til Fitness For Fyrede d. 22. maj i Utterslev Mose

Ledighed bliver hurtigt en ond cirkel, hvor søvnløshed og dårlig fysisk trivsel går hånd i hånd med stress og bekymringer over det manglende job.
Fitness For Fyrede, onsdag d.22. maj i Utterslev Mose kl. 10 – 13, giver ledige et mentalt og fysisk energikick til at komme videre med jobsøgningen. Dagen byder på masser af motion, som giver de ledige sved på panden og hjælper dem tættere på drømmejobbet. Dagen byder blandt andet på Zumba, crosstræning, løb og yoga samt en sjov netværksstafet, som kan åbne døre til det næste job.
Hovedarrangøren bag Fitness For Fyrede, stifteren af Powerfit og netværket Powerjobsøgerne, Malene Gregaard Wilsly, brænder for at give jobsøgende energi og meningsfuldt indhold i hverdagen.
Malene fortæller: ”Mit mål med Fitness For Fyrede er at få jobsøgere og kommuner til at investere i fysiske aktiviteter for jobsøgende, da det har afgørende betydning for ledighedsperioden og jobsøgningen, at den jobsøgende holder sig i form, fysisk og mentalt. Da jeg selv var jobsøger i 2009 var det motionen, som holdt mig oppe og gav mig mod og inspiration til at stifte Powerjobsøgerne, som nu er Danmarks største Nonprofit jobsøgningsnetværk. Efter 2 år som lønmodtager, stiftede jeg i oktober 2012 virksomheden Powerfit, hvor vi bl.a. tilbyder billig træning, motionsevents og sponsorater til fordel for motionsaktive jobsøgende”.
Fitness For Fyrede sponsoreres af en række danske virksomheder og blev afholdt første gang i 2012 i Hareskoven. I år deltager to engagerede Iværksættere som medarrangører – Lisa Niemann Madsen fra Mind & Yoga og stressterapeut Tina Krognos Nørgaard fra BoMiSo (Body, mind, soul). Herudover deltager frivillige jobsøgende i planlægning og udførelse af arrangementet.
Yderligere oplysninger og det fulde program for dagen: http://www.jobindex.dk/blog/job/2013/05/15/kom-til-fitness-for-fyrede-i-utterslev-mose/
Kontakt:
Malene Gregaard Wilsly
Powerfit
Christian X´s Allé 13
2800 Lyngby
Mobil 0045 23 40 81 18
www.powerfit.nu

Kilder:
http://www.ugebreveta4.dk/da/2012/201203/Torsdag/Halvdelen_af_de_ledige_er_stressede.aspx
Kontaktperson:
Malene Gregaard Wilsly
Telefon:23408118
 
Afsender:
Powerfit
Christian X Allé 13
2800 Lyngby
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse