Publiceret den: 06-05-2015
Er du selvstændig og har brug for hjælp til at booke møder, telemarketingopgaver eller salgstræning, så kan Phoner2Support hjælpe dig - vi har specialiseret os i netop sådan opgave.

For mange kan det at skulle tage en telefon og ringe til en fremmed være grænseoverskridende. Skal du tilmed ringe op for at sælge din egen ydelse eller produkt eller booke et møde over telefonen, så er der pludselig mange gode undskyldninger for ikke bare at gribe røret og ringe.

Vi har vel alle prøvet at tale med en telefonsælger, der prøver at smøre dig noget unødvendigt på ærmet, og denne kategori vil vi ikke identificere vores egen virksomhed med. Her kan Jannich Rindom og Phoner2Support gøre en forskel for dig og din virksomhed.

Telemarketing

Jannich Rindom er direktør i Phoner2support. Han har mere end 10 års erfaring inden for telemarketingbranchen, og han ved hvad der skal til for at modtageren i den anden ende af røret får den bedste oplevelse.

Udgangspunktet er en optimistisk og positiv indgangsvinkel og der arbejdes ud fra realiserbare mål samt visioner med mottoet: ”Intet er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid”.

Værdier som ærlighed og åbenhed er implicit, da det er udgangspunktet for den direkte kontakt som hele telemarketingfeltet handler om.

“Vi arbejder kun med opgaver vi tror på, og er fokuseret på at levere vores kunders ønskede mål. Vi bruger hverken manuskript eller platte salgstricks, men er derimod nærværende og professionelle. Vores opgave er at synliggøre behovet for vores kunders ydelser.”

Mødebooking

Phoner2Support kan hjælpe dig med at booke dine møder, så du selv kan komme ud og præsentere din virksomhed, produkter eller ydelser.

Salgstræning

Phoner2Support tilbyder salgstræning til dig, der har brug for de rigtige redskaber for selv at komme i gang.

Med mange års erfaring i telemarketing, kommunikation, mødebooking, markedsanalyse og salgstræning består salgsteamet af modne og erfarne erhvervsfolk.

Hvis opgaven er stor benyttes eksterne samarbejdspartnere, der kan stå inde for de samme værdier, og som er målrettede, beslutsomme og resultatorienterede.

Kontakt os og lad os få en snak om netop dit behov.
Kontaktperson:
Jannich Rindom
Telefon:70220292
 
Afsender:
Phoner2support ApS
Regnersvej 76
3650 Ølstykke
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse