Publiceret den: 27-02-2013
Albright Partners, et nyetableret dansk headhunter-selskab, gør op med det såkaldte ’black box’-syndrom, som har hersket i branchen i mange år. Managing Partner Henrik Brabrand, Albright Partners peger bl.a. på, at det giver mening både for kunder og headhuntere at give større indsigt i det omfattende arbejde, som executive search-selskaberne udfører i rekrutteringsprocesserne. Målsætningen er at øge skarpheden i searchprocessen ved i større omfang at dele de observationer, der gøres i markedet - naturligvis inden for gældende diskretions- og lovgivningsmæssige rammer – og dermed skabe større klarhed om processer og arbejdsmetoder samt udnytte de rådgivnings- og sparringsmuligheder, der opstår ved et tættere og mere åbent samarbejde.

"For at kunne rådgive vores kunder på kvalificeret vis, kræver det, at vi som branche er mere åben og dokumenterende samt at vi besidder en dyb branchemæssig og funktionel indsigt afspejlet i vore kunders specifikke forhold, krav og forventninger. Derfor satser vi på større åbenhed og øget specialisering, med fokus udelukkende på executive search og specialist search inden for medicinalindustrien, fødevare- og ingrediensindustrien samt cleantechindustrien," siger Managing Partner Henrik Brabrand, Albright Partners. Kunderne efterspørger i stigende grad et videndelende procesforløb og ”hands-on”-rådgivning fra erfarne, specialiserede og videntunge konsulenter, der kan udfordre og yde kvalificeret rådgivning målrettet deres specifikke behov, understreger Henrik Brabrand.

Albright Partners udspringer af Human Capital Group, som er blandt de førende executive search-selskaber i Danmark. Selskabet holder til i ambassadekvarteret på Svanemøllevej på Østerbro.
Kontaktperson:
Henrik Brabrand
Telefon:+45 71 99 27 99
 
Afsender:
Albright Partners
Svanemøllevej 25
2100 København Ø
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166