Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-04-2017
’Bådbloggen’ – Ny Youtube Vlog for alle som elsker vandet & sejllads.

Foråret er så småt på vej mod Danmark og det betyder også en ny sejler sæson lige om hjørnet.

De sidste par år har mange købt- eller tænkt på at købe deres første båd, efter at være blevet inspireret af 'Mod fjerne kyster' programmet på TV-2.

Det kan vi sagtens forstå. En båd giver en stor frihed og mange fantastiske oplevelser, men kræver også vedligeholdelse og pleje. Det er en helt ny verden man træder ind i.

Bl.a. derfor har vi startet 'Bådbloggen.dk' som en ny Youtube Vlog (Video blog).
På bådbloggen.dk vil du hver måned kunne finde mange gode Tips & Tricks videoer til vedligehold af din båd.

Vi laver også en del Produkt anmeldelser af alt lige fra Bådshager og gummibåde til Transportable Vaskemaskiner og sikkerhedsudstyr.

På bådbloggen.dk kan du få råd og vejledning af de professionelle. Bl.a. kan du finde en 1 times lang instruktions video, hvor Martin fra Renskib viser detaljeret hvorledes du vasker, polerer og renser alle dele af din båd.

Svendborg Skilte & Design viser i en anden video hvordan man nemt monterer ny navne folie og værten Lasse Rasch deler ligeledes ud af sin store viden indenfor sejllads og bådvedligeholdelse.

Bådbloggen.dk er drevet af R-Coding ApS, men udelukkende af frivillig arbejdskraft. Det er altså entusiaster som selv har haft både i mange år som giver råd og vejledning ud fra deres egne erfaringer.

Værten Lasse Rasch har med sine 37 år måske ikke krydset alle verdenshavene, men har alligevel sejlet i over 25 år i Danmark, Sverige & Tyskland.

Lasse har fra barns ben sejlet Danmark tyndt og købte allerede sin egen båd i starten af 20’erne. Siden da er båden blevet skiftet et par gange og i dag sejler Lasse med sin kæreste og deres barn i en 40 fods Bavaria fra 2008.

Lasses indgang til livet på vandet er altså med fokus på familie og tur sejllads, hvor børn og alt hvad det bringer med sig, er i højsædet.

Alle videoer på bådbloggen er naturligvis gratis og der produceres pt. nye videoer hver måned.
Kontaktperson:
Lasse Rasch
Telefon:+45 60 17 87 22
 
Afsender:
R-Coding ApS
Dannebrosgade 1
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse