Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-10-2019
Danmarks største, private hjemmehjælpsvirksomhed, HjemmeHjælpen A/S, vokser fortsat i København, på Frederiksberg og i Tårnby.
HjemmeHjælpen A/S udvider derfor sin ledelsesgruppe for at kunne imødekomme væksten og fastholde sine høje kvalitetskrav, herunder især at borgerne får deres egne faste hjælpere, til fast aftalt tid.
Den 1. november 2019 tiltræder Camilla Andresen en stilling som afdelingsleder i HjemmeHjælpen A/S og indgår dermed i den samlede ledelsesgruppe, som desuden består af adm. direktør Per Wildbork, direktør Camilla Wildbork, afdelingslederne Tina Fuglsang, Rikke Sikora og Annemette Pedersen, HR-chef Janne Lyngbæk samt økonomichef Stig Schive.
Camilla Andresen har en omfattende baggrund i branchen, heraf 10 års erfaring som leder, senest som virksomhedschef i Attendo gennem de sidste 4 år.
Per Wildbork udtaler: ”HjemmeHjælpen A/S befinder sig i en rivende udvikling med tilgang af borgere i alle de kommuner, hvor vi er godkendt som leverandør af hjemmehjælp. Vi arbejder derfor målrettet på at udvide vores organisation med de bedste medarbejdere på alle niveauer i virksomheden”.
Camilla Wildbork tilføjer: ”HjemmeHjælpen A/S er en virksomhed, hvor kvaliteten er altafgørende. Vi er kendt for at sikre faste hjemmehjælpere til fast, aftalt tid og det kræver en robust ledelsesindsats hver dag, året rundt. Vi glæder os meget til samarbejdet med Camilla Andresen, som vil kunne tilføre HjemmeHjælpen A/S kompetencer og solid ledelseserfaring.”

Yderligere oplysninger: Camilla Wildbork, mail camilla@hjemmehjaelpen.dk, telefon 41 70 52 00.
Kontaktperson:
Camilla Wildbork
Telefon:41705200
 
Afsender:
HjemmeHjælpen A/S
Strandlodsvej 48
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166