Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-11-2019
Når Danish Bike Award fredag aften den 15. november 2019 kl. 20:00 afvikles for 10. gang, er temaet fremtiden mere end nogensinde før. Det er sagt før, men når øjnene løber ned over de mange nominerede i de 11 kategorier er første tanke, at aldrig har så få i så ung en alder vundet så meget. Og det siger ikke så lidt. Det må være det bedste danske cykelår nogensinde. Men tjek selv listen over nominerede og kommende vindere og bliv imponeret over hvor godt Danmark er kørende i de årgange, der vil tegne Danmark som en supermagt blandt cykelnationer de næste mange år frem.

Se mere her: http://pack.to/dba

Det har mere end symbolsk værdi, at Danmark nu for alvor kan bryste sig af ikke bare enkelt vindere men en hel generation af sultne vindertyper. Lige i baghjulet på Jakob Fuglsang, Michael Mørkøv, Michael Valgren og Annika Langvad – for blot at nævne nogle få, er en perlerække af de navne som cykelfans og kommentatorer vil råbe taktfast og hylde de kommende år. Noget vi har savnet siden de gyldne år i slut 90´erne og en perfekt måde at tale fremtid i stedet for fortid – og Danish Bike Award er så sandelig også en festaften hvor fremtiden hyldes.

Følg med og se hvem der kører med priserne som Årets Landevejsrytter (damer) Årets Landevejsrytter (mænd), Enkeltstart, MTB, Cross, Bane, Talent, hjælperytter, Klub, Cykelevent, Årets profil og Hall of Fame.

Af gæster denne aften vil der naturligvis være et bredt udpluk fra dansk cykelsport.
Der vil være stjerner og vandbærere, managers og ryttere samt teambosser og klubformænd – alle med samme brændende cykelinteresse.

Ud over de mange priser vil aftenen være krydret med topunderholdning fra Christian Kjærlund, Gregers Løvendahl, Nadia Malm og Anna Rani, samt kommentarer og anekdoter fra aftenens værter Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen.

Følg med via https://www.facebook.com/danishbikeaward
hvor vi sender live fra kl. 20:00 fredag aften.

Foto: Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen
Danish Bike Award 2019 plakat.


Danish Bike Award 2019
Fredag den 16. november
Ballerup Super Arena
Kontaktperson:
Kim Nørgaard
Telefon:29937427
 
Afsender:
CEC Event
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166