Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-12-2019
Et stærkt branchefokus på industri, en yderst fleksibel organisation og ikke mindst de mest kompetente og erfarne partnere skal gøre Zillion Consulting Group til et industrielt powerhouse i en konsulentbranche, der ellers er domineret af tunge kolosser. CEO Martin Lynge er selv brudt ud fra et af de store huse for at rykke ved branchen.

”Jeg har selv oplevet indefra, hvordan de store konsulenthuse lukker sig om sig selv og primært har fokus på egne ydelser. Det vil vi vende på hovedet ved at fokusere på opgaven, der skal løses for kunden, og ved at forene på de bedste kompetencer i branchen og vores netværk i et åbent samarbejde,” erklærer Martin Lynge, der er CEO for det helt nye konsulenthus, Zillion Consulting Group.

FOKUS PÅ KOMPETENCE OG FAGLIG DYBDE
Zillion udgøres af erfarne og kompetente seniorkonsulenter og -partnere, der ligesom Martin Lynge har et dybfølt ønske om at arbejde dybere og mere fokuseret på transformation og udvikling af industrivirksomheder. En af dem er Benjamin Bertelsen, der ligesom Martin Lynge kommer fra et af de store konsulenthuse.

”Der er reelt kun ganske få, som fordyber sig i industribranchen. Vi er en stærk gruppe af individuelle specialister med en bred vifte af forskellige kompetencer, og hver især har vi et stort netværk at trække på. På den måde kan vi koble de bedste kapaciteter sammen til en helstøbt løsning for industrikunderne, uanset opgavens art eller omfang,” forklarer Benjamin Bertelsen.

DOKUMENTEREDE RESULTATER OG PRAKTISK KNOW-HOW FRA INDUSTRIEN
Andre af partnerne kommer med dokumenterede resultater fra stillinger i selve industribranchen, hvor de bidrager med en helt unik erfaring og praktisk know-how i forhold til drift, ledelse og udvikling af industrivirksomheder. Anna Kryzhanovskaya kommer fra en karriere som projektleder i LM Wind Power, og ser frem til en friere rolle med forskellige opgaver.

”Det er fantastisk ikke at være låst af de fire vægge i én virksomhed. Jeg kommer ud i forskellige organisationer, der har kontaktet os fordi de vil forandringerne. Det er skønt at arbejde med folk, der er klar på, at der skal ske noget. Når jeg arbejder med organisationen på alle niveauer, og folk oplever at der rent faktisk bliver lyttet til dem og der sker en forandring – det er så dejligt,” siger Anna Kryzhanovskaya om arbejdet med at transformere industrivirksomheder.

ET INDUSTRIELT POWERHOUSE
Visionerne om en åben og fleksibel organisation, der kan skabe forandring, udvikling og vækst i industrivirksomheder, har fået Zillion til at satse på høje krav til erfaring, faglig ballast og personligt mod, så der til enhver opgave kan stilles det stærkeste og mest kompetente hold af konsulenter og rådgivere.

”Vi vil være et industrielt powerhouse. Partnerne i Zillion har alle mange års erfaring og tilfører samtidig den energi, der kræves for at arbejde med management consulting på det øverste niveau i branchen. Samtidig er vi udadvendte i forhold til et åbent samarbejde på tværs med andre samarbejdspartnere, så vi kan løse opgaven så effektivt og fleksibelt som muligt for vores kunder,” uddyber Martin Lynge.

DE BEDSTE AF DE BEDSTE
Zillion Consulting Group er allerede kommet godt fra start. Et enkelt opslag på LinkedIn gav over 20.000 visninger, og siden er henvendelserne strømmet ind.
”Interessen er nærmest eksploderet fra første dag, både i forhold til kunder, ordrer og ikke mindst medarbejdere. Der er en stor interesse for at arbejde sammen med os, hvilket bare viser, at der er et udækket behov i industribranchen. Vi vil være i stand til at tiltrække de bedste af de bedste og skabe et hold af ligesindede med fokus på de industrielle opgaver. Jeg tror på, at vores måde at arbejde på kan være med til at flytte branchen,” siger Martin Lynge.

---
Billedtekster:
martinlynge.jpg: Martin Lynge, CEO i Zillion Consulting Group
benjaminbertelsen.jpg: Benjamin Bertelsen, Associated Partner i Zillion Consulting Group
annakryzhanovskaya.jpg: Anna Kryzhanovskaya, Associated Partner i Zillion Consulting Group
zcg.jpg: Anna Kryzhanovskaya og Benjamin Bertelsen (tv) er begge Associated Partners i Zillion Consulting Group. Martin Lynge (th) er CEO for konsulentvirksomheden.
zcg_team.jpg: Startopstillingen i Zillion Consulting Group, der løbende tiltrækker kompetente partnere og medarbejdere.
Kontaktperson:
Martin Lynge
Telefon:6170 1100
 
Afsender:
Zillion Consulting Group ApS
Åhusene 9
8000 Aarhus C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166