Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-03-2020
- En historisk roman om to kvinder på Sankt Jan i Dansk Vestindien 1792.

Romanen Søstre handler om to unge kvinder på en sukkerplantage på Sankt Jan i Dansk Vestindien i 1792. Den slavegjorte Damma Rebecca har flere identiteter, som hun forsøger at udfolde i det brutale slavesamfund, imens den nyankomne Sara Magdalena Susanna Krag er fastlåst i sin rolle som kvinde med begrænset bevægelsesfrihed. Hun kommer naiv og fuld af drømme fra Danmark for at leve med sin far på plantagen. Historien udspiller sig i en blandingskultur af europæere, afrikanere og kreolere og fokuserer på overlevelsen, desperationen og den evige trussel, der hviler over alting i det hede, forvrængede paradis.

Søstre foregår i en tid, hvor hvide plantageejere, med Danmark og andres nationers velsignelse, opelskede et grådigt og brutalt system og en vilje til at lukke øjnene for andres lidelser.

Nina Belling, født 1957, er uddannet folkeskolelærer og i dansk som andetsprog.
Nina Belling debuterede i 2000 med Til en fremmed - en historisk roman fra Firenze. Er derudover forfatter til en række romaner: Zahras ørken; Heksen Angina, børnebog; Øjeblikkets mester; Nattens Stemmer og Drengen uden baggrund. Et fællestræk i romanerne er menneskers længsler, drømme, håb, vrede, desperation og søgen efter at finde vej i de ofte svære vilkår, de lever under.

Søstre udkommer 28. marts 2020.

Gratis anmeldereksemplar kan rekvireres på: forlaget braendpunkt@gmail.com


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166