Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-03-2020
På Laredo Antik og Vintage køber vi masser af forskellige nips, lamper og møbler, som vi sælger i butikken. Vi spænder bredt, fra slut 1800 til idag. Så det siger sig selv, at noget af det vi køber kan have mange års slid og brug på bagen. Vi foretrækker at tingene fremstår autentiske og i original bemaling. Men det hænder også at vi render over en ting, der er vældig fin i facon, men som måske er alt for slidt eller har en underlig farve. Så opdaterer vi gerne denne ting. Det kan være en lampe som bliver renoveret med en "ny" fatning og ledning, det kan være et bord, som males med kalkmaling. Vi forundres til stadighed over, hvad lidt maling kan gøre for et gammelt møbel. Her har vi som eksempel taget tre hverdagsting og opdateret med kalkmaling.
Et gammelt manglebræt, en retro lampe samt en brugt stol med armlæn.
manglebrættet er malet med farven Dark lavender og har efterfølgende fået en omgang sort voks. Derefter er der lavet et par håndsmedet beslag, så det gamle manglebræt kan bruges som en hylde. En specialitet hos Laredo Antik og Vintage.
Den brune retro lampe har en fin facon men den mørkebrune farve, er lidt kedelig. Lampen er slebet let, malet med farven old tourquise, derefter er den malet med Black velvet, sprayet med vand og til slut har den fået klar voks.
Stolen er malet med farven Black velvet, har fået klar voks og et nyt betræk. Det er ikke meget der skal til for at forandre disse tre helt dagligdags ting.
Kalkmaling er ikke et nyt moderne påfund. Det er lavet efter en flere hundrede år gammel opskrift af vand, kalk, bindemiddel og farvepigment. Kalkmalingen er en helt mat maling, som passer helt fantastisk til de gamle møbler. Kalkmalingen forsegles med en voks, som gør at overfladen bliver slidstærk og holdbar.
Kalkmaling kan noget helt særligt. Det kan males på helt fint og straight. Men det kan også males så overfladen ser slidt og gammel ud. Der åbnes en helt ny verden med malingen og oveni det hele, er det mega nemt at arbejde med. Det binder på alle overflader uden forbehandling. Selvfølgelig skal du bruge din sunde fornuft, så du maler på en overflade uden løsdele fra ex gammelt maling. Men er overfladen hel , kan du male på hvad som helst. Jeg har blandt andet malet vores lakerede fyrretræs køkken, borde, stole, kommoder osv. Også min gamle Toyota Hiace kassebil fik en omgang kalkmaling. Alt kan lade sig gøre. Det er kun fantasien som sætter grænser. Hos Laredo Antik og Vintage har vi fuldt sortiment af kalkmaling fra Vintage Paint. Vi står altid klar med gode råd og vejledning til dit næste malerprojekt. Derudover tilbyder vi også workshops med forskellige tips, tricks og teknikker. Vi advarer dog om, at du kan blive grebet af stemningen med malingen. Måske bliver du afhængig. En ting er ihverttilfælde sikkert. Du vil kigge på genbrugs nips og møbler på en ny måde. Det er en ny verden som åbner sig.
Laredo Antik og Vintage, Sundstrup ved Virksund, find os på Facebook
Kontaktperson:
Rikke Vinter
Telefon:20894510
 
Afsender:
Laredo Antik og Vintage
Sundvej 37
8832 Skals
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166