Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-05-2020
Spejlstafet er fortællingen om Anne-Marie, der samvittighedsløst og med falsk empati ødelægger liv og selvværd for sine kærlighedspartnere og andre i hendes nærhed.
Gennem bogen antydes ondskaben som en forbandelse. Forbandelsen høres eller ses blandt andet som løse møtrikker i maskineriet.
De enkelte kærester til Anne-Marie tror, de har fundet deres soulmate. I starten er hun ekstremt charmerende og ufatteligt sød. Derefter overrumples de af hendes ondskab.
Som i et stafetløb gennem bogen, præsenteres de personer, der er mål for Anne-Maries sjæleran.
Anne-Marie lader sig give videre som depechen, hvor kæresterne er løbere, som i deres forblændelse af hende, og det spejl hun sætter op for dem, bærer hende videre til den næste i rækken, mens de selv bukker under i udmattelse.

Nikolaj Andersen Olsvig, født 1967, i Sisimiut, Grønland.
Forfatteren er opvokset delvist i Grønland og delvist i Danmark i en familie med dansk mor og grønlandsk far. Er uddannet folkeskolelærer og har været ansat som vejleder i Det Grønlandske Hus.

Spejlstafet udkommer 24. maj 2020 på Forlaget Brændpunkt.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview, kan forlaget kontaktes på forlaget.braendpunkt@gmail.com

Læs mere på: www.brændpunkt.dk


Tak for jeres opmærksomhed.

Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166