Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-05-2020
Nu er det også i Danmark blevet en godkendt mulighed, at vaccinere grise på samme tid med både Porcilis® PRRS Vet. og Porcilis® PCV M Hyo - med eller uden Porcilis® Lawsonia Vet. iblandet.

Praktisk set kan man vaccinere mod op til fire sygdomme ved hjælp af to injektioner i en arbejdsgang. Det gælder vaccination i en injektion mod infektioner forårsaget af Mycoplasma hyopneumoniae (Myc), Porcint Circo Virus type 2 (PCV2) og Lawsonia intracellularis (Lawsonia) og vaccination mod PRRSV i en anden injektion.

Indtil nu har det været muligt med vacciner fra MSD Animal Health succesfuldt at kombinere vaccination mod PCV2, Myc og Lawsonia i en dosis. Fremover er det nu også officielt godkendt, at anvende kombinationen samtidig med vaccination med Porcilis® PRRS.

Den nye version af produktspecifikationerne for Porcilis® PRRS Vet. siger, at vaccinen kan gives intra-muskulært eller intra-dermalt samme dag som enten Porcilis® PCV M Hyo eller som Porcilis® Lawsonia Vet. eller som en blanding af de to. Vaccinationen mod PRRS skal altid gives på et andet sted på grisen end de øvrige vacciner. F.eks. på hver sin side af grisens hals. Den samtidige vaccination kan ske i grise fra 3 ugers alderen og opefter.

Produktspecifikationerne for Porcilis® PCV M Hyo og Porcilis® Lawsonia Vet. er opdaterede på tilsvarende vis for at tillade den samtidige vaccination. Specifikationerne siger også, at disse to vacciner bør blandes ved samtidig brug.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til teknisk chef, Peter Astrup.

Mediekontakt
Peter Astrup
Teknisk chef, Svin
MSD Animal Health A/S

M +45 40 32 16 43
peter.astrup@merck.com


Om MSD Animal Health
MSD Animal Health fokuserer på forskning, udvikling og produktion samt markedsføring af veterinære produkter. MSD Animal Health er drevet af missionen ”The Science of Healthier Animals™” som betyder, at firmaet kan tilbyde kunderne en omfattende teknisk service og vifte af produkter. De spænder lige fra produkter til forbedret ydelse i produktionsbesætninger, over produkter til behandling og kontrol af sygdomme hos både produktions- og selskabsdyr samt forebyggelse ved vaccination af mange dyrearter. MSD Animal Health er fuldt ud ejet af Merck & Co., Inc., der har hovedsæde i Kenilworth, N.J. USA.

I Norden arbejder et hold af specialister, dyrlæger og agronomer kun med fokus på svineproduktion og svinesygdomme. Holdet arbejder med salg og marketing samt teknisk faglig støtte af alle vore kunder i dyrenes tjeneste. Arbejdet foregår under devisen ”The Science of Healthier Animals”.
For yderligere information, besøg www.msd-animal-health.dk
Kontaktperson:
Peter Astrup
Telefon:+45 40 32 16 43
 
Afsender:
MSD Animal Health A/S
Havneholmen 25
1561 København V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166