Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-06-2020
COVID-19 antalskrav kan løses med eksisterende løsning, der normalt anvendes til at reducere køer, eller optimere rengøring af toiletter. Grøn eller rød skærm viser tydeligt, om man kan komme ind, eller skal vente.

De helt aktuelle COVID-19 regler og krav til hvor mange mennesker, der må opholde sig samtidig i butikker, indkøbscentre og venteværelser, kan være svære at overskue og håndhæve.
Flere steder opsættes vagter, til at sikre, at der ikke er for mange inde. Andre steder er det op til kunderne eller gæsterne, selv at vurdere.
Denne udfordring ønskede Hindsberger Performance at gøre noget ved. Virksomheden er specialister i løsninger med videoskærme i alle størrelser til professionelt brug, såvel inde som ude, og kunne se at her var en oplagt mulighed, for at løse et helt specifikt problem, med nogle standard produkter, man normalt anvender på anden vis.
Direktør Ingrid Hindsberger fortæller, at det lykkedes at integrere produkter og software, der tæller kunder, med software der anvendes til reklame/digital skiltning og dermed kunne vise på videoskærme, præcis hvor mange kunder der opholder sig i butikken lige nu.
Disse produkter kan normalt anvendes i detailhandel, sundhedsklinikker, billetluger og ikke mindst toiletter, for give vigtig viden om menneskeflow. Det kan optimere servicen over for kunder og gæster, at eksempelvis toiletter rengøres efter et givent antal besøgende, i stedet for efter klokkeslæt.
”Det svære er ikke at tælle det præcise antal kunder eller gæster, men vide præcis hvor mange, der er gået ind og hvor mange, der er gået ud. Også hvis butikken har flere ind/udgange” oplyser Ingrid Hindsberger.
En gennemprøvet løsning, der normalt anvendes til at lave analyser af kunde/gæsteflow med tilhørende APP, giver signal til Hindsbergers videosoftware MagicInfo, og dermed fortælle om det er muligt at gå direkte ind, eller om man skal vente udenfor. På Hindsberger.dk kan man se APP der bruges til realtime kontrol.
”Pudsigt at udstyr, der normalt bruges til at analysere på flow, antal kunder, ventetider for kunder – pludselig kan bruges til at hjælpe med et COVID-19 problem” afslutter Ingrid Hindsberger, der glæder sig over at denne løsning også kan bruges til analyse og optimeringer, når hverdagen uden Corona forhåbentlig vender tilbage.
Kontaktperson:
Kasper Christensen
Telefon:40275920
 
Afsender:
Hindsberger Performance ApS
Haslevvej 24 B
4100 Ringsted
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166