Pressemeddelelser
Publiceret den: 19-08-2020
Barbara Oppenhejm har skrevet en satirisk roman, ”Søn af Zuckerberg”, der omhandler selfie-kultur, SoMe og vores forhold til det.
SoMe er kort for sociale medier og er efterhånden blevet en fast del af vores hverdagslige sprog – ligesom de sociale medier. Barbara Oppenhejm har her skrevet en roman, der både er livsbekræftende og lårklaskende, og som viser, hvordan menneskers iver efter berømmelse kan komme helt ud af proportioner.

Romanen omhandler gymnasieeleven Alice, der om aftenen arbejder i sin fars slikbutik, Sucretaire d’Alice, og som bare håber, der en dag vil ske noget, der gør hendes liv mindre almindeligt og mere som det liv de berømte, succesfulde, smukke mennesker lever på de sociale medier. Det sker, da hun en aften møder en besynderlig dreng, der dukker op i slikbutikken på flugt fra mænd klædt i hættetrøjer. Han er flygtet fra en væltet varevogn, der ligger ude foran butikken, efter den kørte ned ad Rue du Temple. Men den eneste, der ringede efter hjælp, var en ældre dame, som ikke havde kamera i sin Nokia 3310 og derfor ikke kunne fotografere denne lokalhistoriske begivenhed. Victor ved ikke, hvor han kommer fra, og han har intet navn – ikke engang en profil på Facebook, kun iført et par underbukser og en t-shirt med sloganet: Image is everything!
Alice spørger sin far, venner og politiet om hjælp til at finde drengens ophav og ender med at tage ham til sig. Straks begynder den nye tilværelse for drengen, nu navngivet Victor Hugo, men bliver senere kendt på hashtagget #theboywithoutprofile. Victor har tilsyneladende en særlig magt over folk. De får lyst til at tage selfies med ham, og han får millioner af følgere på SoMe i løbet af et par uger. Inden længe begynder jagten på at finde ud af, hvem den anonyme Victor i virkeligheden er, og det bliver ikke uden at ryste verdenssituationen en smule.

Søn af Zuckerberg er en satirisk roman om en tid, hvor likes er afgørende, og mange drømmer om at blive kendte som the Kardashians.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview, kan forlaget kontaktes på
forlaget.braendpunkt@gmail.com

Læs mere på: www.brændpunkt.dk


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166