Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-08-2020
Allerede da Michael Hertz blev født, stod det klart for omgivelserne, at den unge mor skulle have hjælp til at tage vare for sit nyfødte barn. Rent psykisk var moderen ikke rustet til alene at tage sig af et lille barn, og med sin senere opdagede bipolare lidelse, gjorde det ikke starten på Michaels liv nemt. Starten på livet blev ikke nemmere efter en tur på børnehjem og mobning i skoleårene. Det lå derfor ikke i kortene, at Michael senere hen skulle blive en succesfuld iværksætter med sin virksomhed Taask.

TVANGSFJERNET OG PÅ BØRNEHJEM
På trods af den hårde start som mor, fik moderen lov til at have Michael hjemme. Og selvom Michael elskede sin mor, kunne han allerede dengang fornemme, at tingene ikke altid var, som de skulle være. Det kom dog stadig som et chok for ham, da han som 7-årig blev tvangsfjernet fra sin mor midt på gaden. Mindre chokerende var det da heller ikke, at systemet ikke kunne overdrage ham til hans far, og han derfor måtte på børnehjem. Et børnehjem hvor børnene sniffede lim og var grove overfor personalet og hinanden, og derfor en tid, han husker som meget utryg. Michael kom heldigvis hjem til sin far efter et par måneder og fik skabt en stabil og tryg tilværelse.

STEMPLET SOM ANDERLEDES
De tidlige skoleår skulle dog vise sig heller ikke at blive nemme. Oveni en kamp med overvægt og mobning, skulle Michael også bekymre sig for, hvad andre tænkte om ham: “Et eksempel er, at min matematiklærer i 6. klasse ringede til min far og indkaldte ham til en samtale, fordi læreren havde set mig gå på gaden og slå til nogle buske, og det så yderst unormalt ud.” Michaels far blev rasende på læreren, for der var ikke noget galt med hans dreng. I dag er han taknemmelig over faderens reaktion, der viste ham, at han var som alle andre børn. Lærerens fortolkning af hændelsen bekræftede dog imidlertid en bekymring hos ham selv om, at nogle mennesker alligevel altid ville stemple ham som anderledes på grund af sin mors historie. Det skulle da også vise sig, at fremtidige behandlinger altid ville knytte hans problemer til moderens sygdom, som om han også skulle fejle noget psykisk på den baggrund. Michael vidste det ikke dengang, men særligt episoden med læreren skulle vise sig at blive en vigtig drivkraft i hans liv og til at vise alle, at han kunne skabe succes.

SUCCES MED TAASK
I stedet for at færdiggøre de ungdomsuddannelser, han gik på, begyndte Michael at arbejde. Det viste sig hurtigt, at han var en fremragende sælger, og derfra tog karrieren fart med stor succes i bl.a. Groupon og Berlingske Media. Herefter sprang han ud i iværksætterlivet, som skulle vise sig at blive opture forfulgt af nedture om og om igen. Med sin turbulente opvækst i bagagen havde Michael dog lært at tackle nedturene og altid rejse sig igen. Det betyder, at han i dag er grundlæggeren og direktør for en online markedsplads, Taask, som matcher private, der skal have løst en opgave med professionelle, der byder ind på opgaverne. Kort sagt en slags DBA for arbejdsopgaver. Taask har den succes, Michael Hertz altid har ønsket, men som han siger: “Vi skal blive større, og vi skal blive endnu bedre.”

INGEN DRØM ER FOR STOR
Michael føler så småt, at han har fravristet sig moderens psykiske sygdom, og føler derfor ikke længere, at andre dømmer ham på den baggrund. Samtidig føler han, at han har bevist, at han kan skabe succes, og at han på trods af livets udfordringer har formået at skabe et trygt og stabilt liv og arbejdsliv. En stabilitet og tryghed han manglede i en stor del af sin opvækst. “Det er vigtigt for mig, at jeg føler, det jeg har skabt er stabilt og trygt, før jeg ser det som succesfuldt. Og så længe jeg føler det er det, er ingen drøm for stor for mig.”
Kontaktperson:
Marie Vibe Jørgensen
Telefon:28705741
 
Afsender:
Taask
Ringstedgade 10
4000 Roskilde
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166