Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-09-2020
Ny gratis APP med 365 podcast “Om evnen til at forøge sin mental sundhed” udkommer i dag i anledningen af statens milliard forretning “psykiatrien” slog fejl

?Psykiatrien, en milliardforretning som ingen tør at røre ved. En forretning der snyder danskerne til at tro at de er syge - og derfor har brug for medicinsk indgreb i hjernen, for at blive raske.

Se pressemeddelelsen her:
https://youtu.be/WdzekbGsiwE

Men faktum er, at flere og flere danskere:
bliver syge
bliver diagnosticeret
bliver langvarigt afhængig af medicin med store fatale bivirkninger

Den danske psykiatri dokumenterer dit problem via en diagnose, men psykiatrien løser ikke dit problem og det har jeg tænk mig at ændre på i dag, ved at give danskere en gave.
Du er ikke syg som psykiatrien prøver at bilde dig ind. Du har “bare” et livsstilsproblem, som du skal lære at ændre, gennem nye færdigheder.

Det er IKKE uheldige kemiske reaktioner i din hjerne der gør, at du:
overtænker,
bekymrer dig,
er stresset,
kæmper med angst eller depression
eller har følelser af at ingen gider dig.

Nej årsagen er dine egne selvskabte livsstilsproblemer. Men det er der ingen der tør at fortælle dig.

Der findes en løsning på ALLE dine problemer

Det har danskerne tilsyneladende overset, eftersom der kommer flere og flere mennesker med problemer. Årsagen er at flere og flere danskerne bliver undersocialiseret. De er mentalt handikappet. De forstår ikke at dårlige, udisciplinerede og negative tanker sætter dig som sygdomme i kroppen.

Undersocialiseret mindset og livsstil betyder, at du er i mangel på sunde holdninger, færdigheder, værdier, opdragelse etc. Men det kan ændre sig igennem denne gratis APP, hvor jeg vil lære dig hvordan du løser dine problemer.

Psykiatrien og lægen hjælper hinanden, hånd i hånd, til at blive mere syge -finanseret af medicinalindustrien. Tag nu for eksempel læger og psykiatriens “løsning” på stress. De sygemelder dig, så virksomhederne mangler din arbejdskraft.
Hernæst kommer du til at side derhjemme med lykkepiller. Det er en decideret sindssyg løsning. Nu sidder du bare derhjemme med dobbelt så meget tid, til det der i første omgang skabte din stress - nemlig overtænkning og bekymringer.

At sætte osteklokke over dit hoved bedugger måske dit problem, men det LØSER ikke dit problem.

Danskerne forstår ikke, at det er deres eget problem. Folk forstår ikke at de skal arbejde med sig selv.

Derfor denne gave til Danmark med 365 gratis Podcast med løsninger, impowerment og træning i nye færdighede - og intelligent viden om hvordan du løser dine problemer.

Da jeg holdte jul for fattige og ensomme i Ballerup fik min juleaften invitation 1,3 millioner likes og over 37.000 delinger. Men jeg halv kun 90 mennesker. Jeg håber denne besked kommer til at hjælpe 6 millioner.

Jeg har psykologer, psykiatere og psykoterapeuter der er på min side. Tiden er inde til at danskere stopper med at bedøve deres hjerne frivilligt, og i stedet begynder at arbejde med sig selv. DERFOR giver jeg nu denne APP gratis væk i hele September og Oktober.

Download “Lyngemetoden” gratis på Google Play eller på APP store og brug rabatkoden “sommer” - så får du den fulde APP i et år med 365 God morgen Podcast - en til hver dag.

NB
Lyngemetoden er en ny psykologi for vi mener ikke at man nødvendigvis skal analysere fortiden for at forbedre fremtiden. Lyngemetoden er det modsatte af coaching, for her giver vi svaret og konkrete værktøjer til hvordan du fremover skal tænke og leve for at få et bedre liv.

Held og lykke

Smil fra Søren Lynge 
www.lyngemetoden.dk 

Ågerupvej 66, 2750 Ballerup
Tlf. direkte 60194460 
Mail: lynge@lyngemetoden.dk
https://youtu.be/WdzekbGsiwE
Kontaktperson:
Søren Lynge
Telefon:60194460
 
Afsender:
Lyngemetoden
Ågerupvej 66
2750 Ballerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166