Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-09-2020
Mette Kappels bøger har tryllebundet mange læsere med deres barnlige livsglæde, og nu har hun skrevet en ny børnebog med ligeså stor fantasifuld rigdom.

Det er altid spændende, når en kunstner bevæger sig fra én kunstart til en anden. Dette er Mette Kappel bestemt ingen fremmed over for, eftersom denne multikunstner oprindeligt har en baggrund i musikkens verden men nu i årevis har udgivet bøger for både børn og voksne. Rejsen til fladlandet er hendes nyeste bog, der handler om skybarnet Fu. Her skaber hun en fantasifuld stemme, der både er spinkel og eventyrlysten, og som finder det indre barn i os alle. Hun er fascineret af det allerførste møde, man havde, dengang alle sanseindtryk var friske, og man ikke vidste noget om verden, og det er denne unikke uskyld og ægthed, der ligger i kernen af mange af hendes udgivelser.

Mette Kappels nye bog for børn og voksne, Rejsen til fladlandet, består af syv historier om Fu, som bliver født på en sky i Japan og flyver ud i verden. Vinden bærer ham, indtil den bliver træt og lægger sig i et hjørne, lige over landet der er fladt. Bogen fortæller om Fu, hans liv på skyen og om folkene nede i fladlandet. I alle historier spiller vejret en rolle for de oplevelser, Fu har. En humoristisk og poetisk bog om livet på en sky, når man er et væsen som Fu.
Bogen er illustreret af forfatteren.

Mette Kappel er født i Sønderborg. Hun har læst musikvidenskab ved Aarhus Universitet og studeret på Musikkonservatoriet, hvor hun afsluttede med en diplomeksamen i sang. Hendes første bog hed Rum og udkom i 1983, og Kappel har skrevet lige siden. Det betyder, at vi i Kappels forfatterskab overalt finder spor af musikalsk sans og forståelse.

Rejsen til Fladlandet udkommer d. 11. september 2020.

Ved interesse for interviews og anmeldereksemplarer kontakt da Forlaget Brændpunkt på:
forlaget.braendpunkt@gmail.com


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166