Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-10-2020
I 2014 udkom forfatter Pernille Kim Vørs med Dominic serien, som blev et hit blandt de danske læsere. Trods sine 6 år bliver serien stadig læst flittigt på diverse streamingtjenester.

Pernille har gjort det igen! Feisty ladies serien udkom i maj 2020 med første bog Aldrig igen, og bogen fløj direkte til tops på blandt andet streamingtjenesten Mofibo. Her holdt den sin 1. plads på listen over læsernes favoritter i over 3 måneder og ligger stadig blandt de 10 mest læste e-bøger/lydbøger på tjenesten.
Læserne har talt. Denne serie er på højde med Dominic serien.

Feisty ladies serien forfører dig ind i en verden, du ikke vil ud af igen. I den erotiske del balancerer vi på kanten af det dominante med blid BDSM m.m.
I serien følger vi fire mænd som er forretningspartnere. En for en vikles de ind i en verden fyldt med følelser og begær. Kvinderne i serien får deres at se til, men de er stærke individer og kan bestemt klare opgaverne.

Første bog, Aldrig igen, handler om Jay, som er til voyeurisme. Advokaten Julie bliver lokket ind i hans verden og får hurtigt givet ham sit ja uden at vide, hvad hun går ind til.

Aldrig andre udkommer d. 1. november 2020 og er anden del i Feisty ladies serien. Her er det Nicks tur til at blive rusket igennem følelsernes vold og det er den temperamentsfulde kok Anna, der står for opgaven.
Anna støder ind i Nick, og så er det bare op ad bakke derfra. Det er i hvert fald det, hun bilder sig selv ind. I virkeligheden banker hjertet lidt for hurtigt, når Nicks intense, grønne blik fanger hendes. Men hvorfor skal han være så fandens arrogant?
Nick stalker Anna. Det siger hun i hvert fald, at han gør. Men Nick ser anderledes på det.
Hun skal jo bare acceptere hans tilbud, så han kan få stillet sin nysgerrighed og deres veje
kan skilles. Men hvorfor skal hun være så fandens stædig?

Pernille har siden 2014 udgivet 18 bøger, hvoraf 2 af dem er oversat fra dansk til engelsk.
I 2020 valgte hun at sige sit job op og i stedet forfølge sin store passion, forfatterskabet.

Kontakt forlaget drømmefangeren for evt. anmeldereksemplar.
Kontaktperson:
Pernille Kim Vørs
Telefon:52508489
 
Afsender:
Forlaget Drømmefangeren
vibevej, 4
4070 Kirke Hyllinge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166