Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-10-2020
Som noget helt enestående for branchen tilbyder LIND DNA livstidsgaranti på deres bæredygtige dækkeservietter i recycled læder fra d. 10. oktober 2020. Det nye initiativ lanceres med en unik kampagnepris på brandets mest eksklusive dækkeserviet.

LIND DNA blev grundlagt i 2013 med et ønske om at inspirere kunderne med kvalitetsprodukter til borddækningen og til at gentænkte indretningsdesign ud fra et mere bæredygtigt perspektiv. LIND DNA går hverken på kompromis med æstetik eller kvalitet, men forsøger samtidig at begrænse deres aftryk på miljøet, hvorfor både design og produktion finder sted lokalt i Danmark.

Lige fra begyndelsen har OEKO-TEX® certificeret, recycled læder derfor også været et gennemgående og genkendeligt element i deres designs. Materialet fremstilles på bæredygtig vis af overskydende vegetabilsk garvet kernelæder fra mode- og møbelindustrien. Læderet granuleres og presses sammen med naturgummi fra træer, og resultatet er en recycled læderkvalitet, som derefter farves med vandbaseret farve og præges med en smuk, naturlig overfladestruktur.

Preben Lind, ejer og designer bag LIND DNA, fortæller om materialet: ”Vores recycled læder er utrolig slidstærkt, vandafvisende og let at rengøre, og er dermed det perfekte materiale til dækkeservietter. Det tidløse design og den høje kvalitet sikrer, at man vil få gavn og glæde af vores dækkeservietter hele livet.

Det er med andre ord et produkt, der både er langtidsholdbart og bæredygtigt i kvalitet og i udtryk”.
Kombinationen af langtidsholdbart design og kvalitet er noget, der ligger LIND DNA særligt på sinde, og netop derfor indfører de nu også livstidsgaranti på samtlige dækkeservietter i deres sortiment.

Med stolthed i stemmen fortæller Preben Lind om det nye initiativ: ”Vi ved jo, at vores dækkeservietter virkelig kan klare tidens tand, og det er derfor med stor glæde, at vi fra d. 10. oktober 2020 kan tilbyde livstidsgaranti på alle vores dækkeservietter. Vi ønsker ikke at sætte nogen slutdato eller begrænsning på vores garanti, da vi netop ønsker at understrege kvaliteten af vores produkter og at gøre op med ’køb og smid væk’-mentaliteten”.

Det nye tiltag skydes i gang med en unik kampagnepris på LIND DNA’s vendbare dækkeserviet, som løber helt til d. 31. december 2020. Med en særlig teknik har designvirksomheden skabt en unik to-i-en dækkeserviet med nøje udvalgte kombinationer af strukturer og farver i smukt afdæmpede nuancer.
Kontaktperson:
Johanne Dueholm
Telefon:31154366
 
Afsender:
LIND DNA
Hasselager Allé 15
8260 Aarhus
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166