Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-12-2020
Martin Frederiksen fra Københavns vestegn har pr 1 december 2020 overtaget ejerskabet af Fårup Byg og Montage ApS, hvor han i de seneste otte måneder har været ansat som konsulent. Og den blot 29-årige Martin Frederiksen har store planer for virksomheden, der især skal byde ind på såvel store som små bygge- og anlægsopgaver i det nordjyske.
Etik og socialt ansvar i branchen er vejen til succes !

Da 29-årige Martin Frederiksen blev tilknyttet Fårup Byg og Montage ApS i marts 2020 var målet, at han skulle hjælpe virksomheden godt igennem Corona-krisen. Som uddannet markedsøkonom ved CBS havde Martin Frederiksen en lidt anden tilgang til byggebranchen, selvom han allerede kendte branchen indefra efter flere års ansættelse ved blandt andre Dansk Byggeri.
Men det, der startede som en projektansættelse med overlevelse som det primære succeskriterie, udviklede sig til et lidt af et væksteventyr, som nu er endt ud i, at Martin Frederiksen har købt Fårup Byg og Montage ApS.

Jeg ser store muligheder for virksomheden. Desværre har COVID gjort, at mange spillere i byggebranchen går under. Men når dette er sagt så er det min opfattelse, at vi nu får skildt fårne fra bukkene. Der har været for mange useriøse aktøre der har ødelagt det for de andre der arbejder proffesionelt. For 10 år siden var det et fag, man kunne være stolt over at representere. Hvor den i dag er fyldt med alverdens dårligdomme, som underbetaling, snyd, kædesvig og dårlig kvalitet.

Dobbelt så mange ansatte
Da Martin Frederiksen blev ansat i foråret, havde Fårup Byg og Montage ApS syv medarbejdere, men sammen med selskabets nu tidligere ejere, fik han snart etableret en vækststrategi, der har resulteret i, at der nu er hele 15 højt kvalificerede medarbejdere på lønningslisten – og dertil kommer tre dygtige underleverandører, der hjælper med forskellige typer af specialopgaver.

Vi har via en kraftig salgs og markedsføringsindsats fået dobbelt så mange kunder, og nogle større alliancer med landets store entreprisefirmaer.

Selvom Corona-krisen endnu ikke er helt overstået, ser fremtiden ganske lys ud for Fårup Byg og Montage ApS. Ordrebogen er fyldt og Martin Frederiksen har i samarbejde med selskabets tidligere ejere etableret strategiske samarbejdsaftaler med nogle af landets største ejendomsselskaber, som sikrer, at Fårup Byg og Montage ApS fremadrettet vil stå for deres underentrepriser på diverse bygge- og montageopgaver. Men der er naturligvis stadig plads til flere nye opgaver – og dermed også til flere medarbejdere i den nordjyske virksomhed.
- Krisen har gjort, at der er to former for virksomheder. Der er dem der forsøger at slippe let igennem hvor dårlig kvalitet, og egoisme præger derers virksomhed. Det er dem der underbetaler deers medarbejder, og forsøger at slippe for at betale leverandøre. Jeg ønsker, at Fårup Byg og Montage ApS skal udvise socialt ansvar ! Dette gøres bla. Ved at ansætte dansker håndværlere der har mistet deres arbejde grundet en tidligere arbejdsgives konkurs, vi vil derfor også forsøge at etablerer samarbejde med branche- og fagforeninger hvor vi kan hjælpe hinanden. Det er nu vi alle skal stå sammen. Jeg er også af den opfattelse at netop denne etiske og moralske strategi vil være med til at få landet på rette spor igen.

---

For yderligere informationer kan Martin Frederiksen kontaktes på telefonnummer 5121 5149 eller på martin@mail.dk.
Kontaktperson:
Martin Frederiksen
Telefon:51215149
 
Afsender:
Fårup byg og Montage ApS
Messingvej 54A
8940 Randers
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166