Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-07-2021
På tre af Dansk Camping Unions campingpladser kan du som noget helt nyt overnatte i shelter – og kombinere den nære naturoplevelse med campingpladsens bekvemmeligheder.

Af Redaktionen

- På Dansk Camping Unions (DCU) campingpladser skal der være noget for alle, og derfor er det med stor glæde, at jeg kan fortælle, at vi har fået opført shelters på tre af vores campingpladser, nemlig DCU-Camping Kollund, DCU-Camping Kulhuse og DCU-Camping Tranum, siger DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen.

Der er to shelters på hver af de tre campingpladser. I det ene kan der være op til fire personer. I det andet kan der være op til seks personer. I et shelter overnatter du helt tæt på naturen, men her får du samtidig adgang til campingpladsens rare bekvemmeligheder som toilet, bad, fælleskøkken, wifi m.m.

Nyd en grøn ferie
- Vi håber at tiltrække nogle af dem, som er unge og er begyndt at søge ud i naturen – og som måske søger klimavenlig ferieform. Det er jo en meget grøn måde at holde ferie på, hvor de eneste fodspor, du sætter, er dem, du efterlader i skovbunden. Men det er også et tilbud til dem, der vandrer og søger den meget nære naturoplevelse – og samtidig gerne vil have mulighed for at få et varmt bad. Det kan desuden være et tilbud til de campister, der er i vogn eller andet, som har teenagere med, der godt kunne tænke sig at prøve at sove lidt for sig selv – under trygge rammer og tæt på far og mor. Det er også en oplagt mulighed at tage på camping med en ven, der ikke har prøvet det før, så man kan teste det, før man eventuelt tager ud og sover i shelter i skoven, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Billigt eller endda gratis
Er du medlem af DCU koster det 30 kr. pr. overnatning. Ikke-medlemmer betaler 43 kr. pr. overnatning. Har du DCU-ungdomsmedlemskab, er opholdet i shelteren gratis. De i alt seks shelters bliver lejet ud efter "først til mølle"-princippet”, og interesserede kan henvende sig direkte til de tre campingpladser for at høre nærmere.

- Nu ser vi, hvordan efterspørgslen er på de shelters, vi har stillet op. Hvis det er lige så populært, som det er ude i de danske skove, så sætter vi flere op, siger Anne-Vibeke Isaksen.
Kontaktperson:
Anne-Vibeke Isaksen
Telefon:40300604
 
Afsender:
Dansk Camping Union
Korsdalsvej 134
2605 Brøndby
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166