Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-08-2021
Louis Allermann er ansat som ny daglig leder i Midtjysk Reoler A/S.

Han kommer fra en stilling som projektleder hos Zystm A/S i Herning og har tidligere gennem mange år været projektmanager og –leder hos Jysk Display A/S i Viborg.

Når kunderne fremover ringer til Midtjysk Reoler A/S i Viborg får de en ny stemme i telefonen, da Ole Andersen, efter mange års engageret og loyal indsats, har valgt at gå på pension.

Projekter og optimering af hensyn til pladskrav er nøgleordet når Louis arbejder, og så er han holdspiller.
”En dagligdag med fingeren på pulsen i virksomheden, med planlægning og styring af daglig drift, med kundekontakt og med daglig ledelse af de øvrige medarbejdere, tiltalte mig i høj grad, udtaler Louis Allermann”

”Efter det første kaffe-møde med Karl, vidste jeg, at det lige var mig. Med den indsigt jeg allerede har fået i driften, så er jeg mere end glad for at have taget springet til en ny branche. Jeg er sikker på, at i samarbejde med den øvrige ledelse, kan vi sammen skabe en virksomhed, der står endnu stærkere i fremtiden.

At være med til at kunne drive virksomheden fremad og forhåbentligt mod nye højder, og med muligheder for udvidelse af varesortimentet, ser jeg meget frem til, udtaler Louis Allermann.”

Flere og flere kunder ønsker os til at hjælpe med deres lagerindretning, og derfor vækster vi
”Det er ikke nogen hemmelighed, at der er godt gang i forretningen, og at vi ønsker yderligere udvikling og vækst, udtaler ejer og direktør Karl Justesen.” Der er vækst i samfundet, og derfor oplever Midtjysk Reoler A/S større og stigende efterspørgsel rådgivning om lagerindretning og behov for køb og salg af industrireoler, som er Midtjysk Reoler A/S’ hovedbeskæftigelse. ”I den fremtid som vi ser ind i, er der behov for de kompetencer, som netop Louis Allermann og vi har tilsammen. Derfor var han også det rigtige match, og naturlige valg af kandidat blandt mange ansøgere, udtaler ejer og direktør Karl Justesen”

Privat bor Louis Allermann, der er 39 år, i Skals nord for Viborg.
Det gør han sammen med Mette og deres 3 sammenbragte børn, der er en mere i flokken, men hun er fløjet fra reden. Fritiden bliver brugt på lystfiskeri, og så dyrker han MTB (Mountain bike) på land og SUP (Standup paddel board) på vandet.

Midtjysk Reoler A/S, der er lokalt forankret i Viborg, har en mangeårige historie bag sig med rådgivning om optimal lagerindretning og køb og salg af industrireoler.
Kontaktperson:
Karl Justesen
Telefon:22948800
 
Afsender:
Midtjysk Reoler A/S
Fanøvej 9a
8800 Vibiorg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166