Pressemeddelelser
Publiceret den: 05-11-2021
Emma Næsby udleverer i denne debutbog alle detaljer om sit udvekslingsophold i Michigan, USA. Et ophold der bød på alt fra en manipulerende værtsfar med forvrængede fantasier, og om hvordan hun måtte overleve, i stedet for at opleve.

Emma Næsby er en purung dansk kvinde på 18 år. Emmas historie er nok ikke en enkeltstående fortælling om de facto overgreb, men ikke desto mindre en fortælling, der beskriver en hårdtslående og, for en dansk Sjællandsk pige på 17 år, barsk hverdag som udvekslingsstudent i USA - landet hvor enhver er sin egen lykkes smed. Landet, som mange søger, både som immigranter, turister og som her; udvekslingsstudent.

Forlaget Muse har i samarbejde med Emma Næsby valgt at udgive denne spændende og øjenåbnende bog, om det at være udvekslingsstudent i udlandet, dette for at bakke op om Emmas ønske om at advare andre, som tænker i de baner hun selv tænkte i, da hun valgte at rejse til USA.

Drømmen om en spændende og selvudviklende oplevelse fik så voldsomme konsekvenser for Emma, bl.a. i form af overvågning, manipulation og svigt, at hun har valgt modigt at stå frem og fortælle sin historie, dette som en advarsel for andre unge i hendes situation.

“Mit udvekslingsår på godt og ondt” udkommer den 5. november 2021 og kan købes på forlagetmuse.dk, samt hos boghandlere overalt i landet og på nettet. Den vejledende pris er 179,95 kr.

Emma Næsby stiller gerne op til interviews, signering o.l. Kontakt sker gennem Forlaget Muse.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166