Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-11-2021
Den aarhusianske sexshop Tys-Tys indgik i starten af november et samarbejde med Wolt, så aarhusianere nu kan få leveret sexlegetøj, glidecreme og kondomer lige så hurtigt som en pizza. Samarbejdet har vist sig at være så stor en succes, at det nu udvides til København.

Take-away sexlegetøj har vist sig at være en bragende succes for Danmarks ældste sexshop
Tys-Tys, der ligger på hjørnet af Paradisgade og Nørregade i Aarhus. For knap en uge siden lancerede de et helt nyt samarbejde med leveringsfirmaet Wolt, så aarhusianere nu ikke bare kan få leveret pizzaer og burgere, men også vibratorer, dildoer og kondomer direkte til døren på blot en halv time - og det har der været stor efterspørgsel på.

- Mange af vores kunder har før efterspurgt her og nu levering på sexlegetøj, og vi har tidligere sendt både taxaer og egne ansatte afsted med levering i Aarhus, for at tilfredsstille vores kunder, der hurtigst muligt skal have leveret bl.a. kondomer, dildoer, vibratorer mm. Derfor opstod ideen til at kontakte Wolt, da de jo er kendt for at levere lynhurtigt, fortæller medejer og butiksbestyrer Pernille-Louise Lenskjold.

Wolt skulle dog bruge lidt betænkningstid til at godkende samarbejdet omkring at levere sexlegetøj sammen med pizza & burgere, selvom de syntes det var en spændende ide.
De valgte dog alligevel at indgå i et samarbejde med et mindre udvalg af sexshoppens varesortiment, og det har allerede vist sig at være en kæmpe succes.

Nyheden om at man nu kan bestille sexlegetøj via Wolt, har sidenhen affødt stor interesse fra lokale samt nationale medier. Den store interesse har resulteret i, at sortimentet løbende udvides på Wolt-appen, men også at samarbejdet nu udvides til København.

En aarhusiansk sexshop i København

Pernille-Louise Lenskjold fortæller, at siden Tys-Tys gik live på Wolt er der blevet bestilt både kondomer og glidecreme såvel som mere high-end sexlegetøj via Wolt, og den store efterspørgsel betyder, at de nu udvider deres service til København. Derfor kan man fra i dag bestille sexlegetøj på Wolt-appen alle ugens dag frem til midnat.

Særligt på de sociale medier har der været stor efterspørgsel fra københavnerne for at få servicen udbredt til hovedstaden, hvilket ikke er gået ubemærket hen hos sexshoppen i Aarhus.

- Vi kunne jo se, at der var tusindvis af kommentarer omkring initiativet på de sociale medier, og det har været helt overvældende at følge med i. Det er ikke kun os, der synes det er en rigtig god ide. Vi har også kunnet se en stor stigning af trafik på vores egen hjemmeside altertystys.dk, så interessen for vores produkter er stor, fortæller Pernille-Louise Lenskjold.

FOR YDERLIGERE INFORMATION, UDDYBENDE KOMMENTARER ELLER INTERVIEWS:

Medejer og butikschef; Pernille-Louise Lenskjold: Pernille@alwebtech.dk; Telefon: 60 59 90 06
Presseansvarlig; Troels Flyvholm Torp: troels@altertystys.dk
Kontaktperson:
Pernille-Louise Lenskjold
Telefon:60599006
 
Afsender:
Tys-Tys
Paradisegade 17
8000 Aarhus C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166