Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-02-2022
Køkkenfirmaet OK Køkkenrenovering, som har specialiseret sig i at renovere køkken, bad og garderobe, oplever en enorm interesse for at genanvende brugbare grundelementer fra det gamle køkken, når et af hjemmets vigtigste rum skal moderniseres.

Vi ser en markant øget interesse hos danskerne for ønsket om grøn omstilling, og ved samtidig at renovere fremfor at købe helt nyt, sparer man på omkostningerne for både privatøkonomien og miljøet, siger Kædechef Michael Riis.

2021 var et rekordår med en vækst på 37 %, ovenpå 2020 som også var et rekordår, og i januar 2022 oplever vi en tredobling i kundeaktiviteten i forhold til januar sidste år.
Vi er virkelig glade for, at så mange har taget konceptet til sig og har fået øjnene op for, at man sagtens kan få sit drømmekøkken ved blot at udskifte de synlige dele som låger, skuffer og bordplade, tilføjer han.

OK Køkkenrenovering har lokale afdelinger fordelt på 15 distrikter over hele landet, og de løber alle sammen stærkt i årets første måned. Tendensen ser ud til at stække sig ud over landegrænsen, og OK Køkkenrenovering er i gang med at udvide både mod nord og syd med nye afdelinger i Sverige, på Færøerne og i det nordlige Tyskland

For yderlige information kontakt Marketingchef, Mathias Christensen på tlf. 61710492
Kontaktperson:
Mathias Christensen
Telefon:61 71 04 92
 
Afsender:
OK Køkkenrenovering
Samsøvej 18
8382 Hinnerup
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166