Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-03-2022
Midt i juni, nærmere bestemt 16. - 18. juni afholdes Midland Festival i Hampen, sker med et bredt og omfattende musikprogram, der spænder fra traditionel Country til moderne Americana.

Midland Festival vil igen i år have et bredt program med artister og bands fra både ind- og udland. I år kan man bl.a. opleve Kinsey Rose (US), Kajsa Vala (DK), Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friend (DK), The Consolation (DK), Axel O. (ICE), Sarah Hobbs (US) og mange flere.

”Fælles for dem alle er, at det er bands eller artister, der har noget på hjertet. Der vil selvfølgelig også være artister der fortæller de lidt ældre historier, men Midland Festival lægger vægt på, at den nyere musik også får plads på den danske scene”, siger Ann Karina Søby, der er medstifter af Midland Festival.

Musikken på Midland Festival er historier fra det virkelige liv
Americana, Roots og Country er nogle musikgenrer der stormer frem. Ikke bare i Danmark, men på verdensplan. Rigtigt mange nye talenter dukker op i disse år, og deres historier præger genrene.

”Genrene har altid været kendt for at fortælle en historie. En historie om livet og samfundet. Både i det store billede, men også i det nære der er helt tæt på fortælleren. Det kan være en simpel fortælling om livet i en lille by som f.eks. Hampen, eller en fortælling om livets store beslutninger. Men fortællingen har altid et personligt islæt”, siger Ann Karina Søby og fortsætter:

”Disse historier er blevet fortalt igennem mange årtier med Americana, Roots og Countrymusik. Og de nye artister der kommer op, fortæller historier fra deres liv med nutidens ord og musik. De har fuld respekt for musikken og historierne der blev fortalt for 10, 20, 30, 40 eller 50 år siden, men de har også en historie at fortælle, og det er den historie vi gerne vil høre i dag”.

Andet end bare musik
En festival er andet end bare musik. Det handler også om at hygge sig med venner, møde nye mennesker og få lidt mad og drikke. Alt dette er selvfølgelig også muligt på Midland Festival. Selve hovedfestivalen vil i år blive afholdt inde i selve hallen i Hampen, hvor der vil være to scener.

Udenfor, på boldbanen, vil der være en food court med mulighed for at købe forskelligt mad og drikke, samt et telt med boder hvor lokale og andre kan tilbyde deres varer og ydelser. I teltet vil der være en bar, og en lille scene med underholdning. Da Midland Festival gerne vil bakke op om lokalsamfundet i Ikast-Brande kommune og omegn, vil denne scene give mulighed for, at lokale artister med en historie og noget på hjertet, kan få lov til at optræde her.

Midland Festival er kommet for at blive
”Midland Festival er blevet så positivt modtaget i byen og i kommunen, at vi allerede nu har besluttet os for at afholde festival i Hampen igen i 2023. Vi ser mange muligheder i faciliteterne, og også mulighed for at kunne vokse. Næste år håber vi at kunne afholde mere af festivalen udendørs” fortæller Ann Karina afslutningsvis.

FAKTA
Arrangør
Musikforeningen Midland
Dato
16.-18. juni 2022
Genrer
Americana, Roots, Country
Hjemmeside
https://midlandfestival.dk/
Adresse på arrangement
Hampen Multihal, Kirkebakken 8, 7362 Hampen
Pressekontakt: Ann Karina Søby
annkarina@midlandfestival.dk Tlf: 41185890
Dato næste år (2023)
15.-17. juni 2023

Musikforeningen Midland drives af ulønnede frivillige, og hele festivalens overskud går primært til kulturlivet i kommunen hvor festivalen afholdes.

Midland Festival startede i 2019 i Hasmark på Fyn. Efter to turbulente år med Covid-19 og aflysninger har festivalen nu fundet et nyt hjem i Hampen.

Midland Festival afholdes hvert år i uge 24, og det er allerede planlagt at festivalen også 2023 afholde i Hampen. Arrangørerne håber og arbejder på at blive i Hampen, hvor der er fine udviklingsmuligheder.

Der arbejdes allerede nu på at udvide festivalen, så det bliver muligt at hente store internationale navne til festivalen.
Kontaktperson:
Ann Karina Søby
Telefon:4118 5890
 
Afsender:
Midland Festival
Hampen Multihal - Kirkebakken 8
7362 Hampen
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166