Pressemeddelelser
Publiceret den: 06-04-2022
Kim Johansen, stifter og tidligere direktør i Aalborg Stilladser, anklager de nye ejere fra Dansk Stilladsservice A/S for ’mafia-metoder’. I første omgang har han nu anmeldt virksomheden for indbrud i hans firmamail og forsøg på hacking.

---

Det skulle have været en ordentlig og fornuftig virksomhedsoverdragelse af Kim Johansens 32-årige livsværk til kollegerne i landets største stilladsvirksomhed, da stifteren 1. januar 2021 solgte Aalborg Stilladser Aps til Dansk Stilladsservice A/S.

Men her lidt over et år senere er fronterne mellem de to parter trukket hårdt op. Kim Johansen beskylder de nye ejere for ’mafiametoder’ og har i første omgang anmeldt Dansk Stilladsservice A/S til politiet for indbrud i hans mailkonto og forsøg på hacking, og den tidligere direktør afviser ikke at der kommer flere anmeldelser af forhold i den etårige overgangsperiode, der blev aftalt ved handlen.

”Jeg har modtaget telefoniske trusler, der er blevet svindlet med fakturering af timer, mine trofaste kunder gennem mange år er blevet snydt, jeg er blevet udelukket fra adgang til it-systemet. De har efterladt det værste miljøsvineri i det lejemål, de er rendt fra og nægter at betale for oprydning,” lyder det blandt andet fra Kim Johansen.

”Jeg er ligeglad med, om de hiver mig i retten for injurier eller afsløring af ’forretningshemmeligheder’. Jeg kan dokumentere det hele og nu vil jeg have sandheden frem, uanset hvad det koster mig,” fortsætter den tidligere direktør.

Ifølge salgsaftalen skulle Kim Johansen fortsætte som direktør for Aalborg Stilladser A/S i en overgangsperiode på et år. På et tidspunkt i begyndelsen af året bliver han opmærksom på, at to af hans projektledere snyder kunderne ved at påføre flere montørtimer, end der reelt er udført.

”Jeg kontakter ledelsen i Dansk Stilladsservice A/S, men får besked på, at det er normal kutyme og at jeg ikke skal gøre noget ved det. Det nægter jeg, og derfra går det helt skævt,” forklarer Kim Johansen.

Efter en ferie i efteråret opdager han, at han er blevet udelukket fra firmaets it-systemer, men også at de har været inde på hans personlige mail i firmaet. Mailen har de blandt andet brugt til et forsøg på at nulstille hans kontoer ved dk-hostmaster som tilhører hans private firmaer.

”Etikken og moralen hos Danmarks største stilladsfirma minder om den slags mafia-metoder, som jeg troede vi for længst var kommet væk fra i stilladsbranchen. Det var ulideligt at være der og de har krænket mig så dybt. Nu vil jeg bare have retfærdighed og sandhederne frem i lyset,” siger Kim Johansen om den foreløbigt første politianmeldelse.
Kontaktperson:
Kim Johansen
Telefon:4072 2599
 
Afsender:
Heki ApS / Kijo Ejendomsudlejning A/S
Nørholmsvej 512
9240 Nibe
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166