Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-04-2022
Midland Festival i Hampen har etableret en scenemere. Her er der plads til ukendte talenter, og festivalen inviterer bands og artister med eget materiale til at komme og spille.

”Det kan være svært som upcoming og ukendt band eller artist, at få spilletid på en festival. Det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor har vi etableret Scene 3”, siger Bjarne Søby, der er koordinator på festivalen.

Der stilles ikke mange krav, for at få spilletid på Scene 3 på Midland Festival. Faktisk kun to:

1) Man skal have sit eget materiale
2) Genren skal være Americana, Country, Roots eller Bluegrass

Alt efter hvor meget materiale man har, kan man få spilletid på mellem 60 og 75 min.

”Vi er godt klar over, at ikke alle har eget materiale nok til at kunne fylde 60 til 75 minutter ud. Derfor accepterer vi også covers af andres sange. Men vi håber da, at man forsøger at sætte sit eget præg på de cover-numre, man evt. spiller”, siger Bjarne Søby.

Fokus på den gode oplevelse
Musikere på Scene 3 får lige så gode forhold som på festivalens andre scener. Det er vigtigt for Midland Festival at alle musikere føler sig velkomne, og får så gode rammer som muligt til at fremføre deres musik. Så Scene 3 er, ligesom festivalens andre scener, fuldt udstyret med lyd, lys og lydtekniker.

Stor interesse for at få en spilletid på festivalen
Midland Festival har fået mange henvendelser fra danske musikere og bands efter at festivalen annoncerede Scene 3 i et opslag på Facebook.

”Vi er faktisk lidt overrasket over den store interesse. Der er ikke flere ledige pladser om torsdagen, og både fredag og lørdag er også pænt fyldt op nu. Men der er stadig ledige pladser, så er der en solist, en duo eller et band derude, som ikke har set vores opslag på Facebook, så kontakt os snarest”, siger Bjarne Søby.


Fakta om Midland Festival

Arrangør Musikforeningen Midland
Dato 16.-18. juni 2022
Genrer Americana, Roots, Country
Hjemmeside https://midlandfestival.dk/

Adresse på arrangement Hampen Multihal, Kirkebakken 8, 7362 Hampen
Pressekontakt: Ann Karina Søby annkarina@midlandfestival.dk Tlf: 41185890

Dato næste år (2023) 15.-17. juni 2023


Musikforeningen Midland drives af ulønnede frivillige, og hele festivalens overskud går primært til kulturlivet i kommunen hvor festivalen afholdes.

Midland Festival startede i 2019 i Hasmark på Fyn. Efter to turbulente år med Covid-19 og aflysninger har festivalen nu fundet et nyt hjem i Hampen.

Midland Festival afholdes hvert år i uge 24, og det er allerede planlagt at festivalen også 2023 afholde i Hampen. Arrangørerne håber og arbejder på at blive i Hampen, hvor der er fine udviklingsmuligheder.

Der arbejdes allerede nu på at udvide festivalen, så det bliver muligt at hente store internationale navne til festivalen.
Kontaktperson:
Ann Karina Søby
Telefon:41185890
 
Afsender:
Musikforeningen Midland
Sydvestvej, 32
2600 Glostrup
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166