Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-05-2022
Midland Festival 16-18. juni i Hampen bliver en af de første festivaler i Danmark, hvor det bliver muligt at betale via sit armbånd. Samtidigt virker armbåndet som adgangskontrol til festivalen.

Midland Festival er gået i samarbejde med Crewnet om at teste et nyt system på det danske marked til kontantfri betaling og adgangskontrol. Systemet er gennemtestet, og har været brugt ved flere større festivaler og events i f.eks. Australien.

Hvorfor gå den kontantfrie vej?
Bjarne Søby fra Midland Festival svarer, ”Sikkerhed og så er det nemt og hurtigt. Både for gæsten, personalet, men også festivalen. Ved at bruge dette system, minimerer vi risikoen for fejl ved betaling, og gæsten behøver ikke at bekymre sig om at have kontanter, eller kort andet end når der skal fyldes op på armbåndet. Det kan gøres via telefonen og MobilPay, eller med betalingskort. Barpersonalet vil kunne ekspedere gæsterne hurtigere, og på den måde bliver der også mindre ventetid og kø i baren”.

Systemet foregår på den måde, at du indsætter et beløb på dit festivalarmbånd. Dette gøres enten via internettet, eller du kan gøre det alle de steder hvor armbåndet kan benyttes til køb. Man kan sætte et fast beløb ind, eller man kan vælge at lade systemet tanke ens armbånd op når saldoen kommer under et vist beløb. Det er ens eget valg.

“Armbåndet har en lille plade hvor der sidder en mikrochip, og det er på denne mikrochip saldo, information om hvilke dage og områder du har adgang til, er lagret. Ellers fungerer det præcis som et normalt stof festivalarmbånd med sikker låsemekanisme, så risikoen for at tabe det er minimal. Saldoen bliver oplyst via en terminal ved hvert køb, og er der ikke dækning, kan der tankes op samtidigt med købet“ fortæller Bjarne.

Midland bliver mere bæredygtig
Midland Festival har i år besluttet sig at begynde at gå den bæredygtige vej, derfor indfører vi pantglas. Disse glas er en god kraftig kvalitet, og vil kunne genbruges mange gange. Der skal dog som sagt betales et mindre beløb i pant, og dette gøres også rigtigt nemt med dit armbånd, da du bare holder dit armbånd hen til læseren og panten trækkes. Panten får man selvfølgelig tilbage når man afleverer sit glas i baren, eller ved en pantstation.

Ikke brugt saldo returneres
Nogle bruger alle de penge de har på deres armbånd, andre gør ikke. Og selvfølgelig får man returneret det der ikke er blevet brugt. Dette kan dog først gøres når end billet ikke længere er gyldig, da ens armbånd ellers holder op med at virke som adgangsbillet.

Hvis man stadigvæk ønsker at betale på den traditionelle måde med kort, kontant eller MobilPay, kan det også lade sig gøre i år.

FAKTA om Midland Festival:
Arrangør: Musikforeningen Midland
Dato 16.-18. juni 2022
Genrer Americana, Roots, Country
Hjemmeside https://midlandfestival.dk/
Adresse på arrangement Hampen Multihal, Kirkebakken 8, 7362 Hampen
Pressekontakt: Ann Karina Søby annkarina@midlandfestival.dk Tlf: 41185890

Dato næste år (2023) 15.-17. juni 2023


Musikforeningen Midland drives af ulønnede frivillige, og hele festivalens overskud går primært til kulturlivet i kommunen hvor festivalen afholdes.

Midland Festival startede i 2019 i Hasmark på Fyn. Efter to turbulente år med Covid-19 og aflysninger har festivalen nu fundet et nyt hjem i Hampen.

Midland Festival afholdes hvert år i uge 24, og det er allerede planlagt at festivalen også 2023 afholde i Hampen. Arrangørerne håber og arbejder på at blive i Hampen, hvor der er fine udviklingsmuligheder.

Der arbejdes allerede nu på at udvide festivalen, så det bliver muligt at hente store internationale navne til festivalen.
Kontaktperson:
Ann Karina Søby
Telefon:41185890
 
Afsender:
Musikforeningen Midland
Sydvestvej 32
2600 Glostrup
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166