Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-05-2022
Nørrebro er også glade børn, sang og mu-sik
Når 400 børn fra Rådmandsgades Skole og Musikskolen hvert år mødes og går Street Parade, er det et godt eksempel på mange års frugtbart samarbejde mellem en folkeskole og en musikskole

Vores Street Parade begynder i skolegården, går ad Mimersgade, Thorsgade, Odinsgade, Jagtvej, Nør-rebrogade, Heinesgade, Søllerødgade, Stefansgade, ud ad Nørrebrogade, til højre ad superkilen, forbi Nørrebrohallen til pladsen bag RG2. Efter en pause videre ad Heimdalsgade, Fenrisgade, Hamletsgade og Nannasgade til skolen.

Rådmandsgades Skole er en skole med 700 børn fra hele verden og Danmark! Vi har elever fra børne-haveklasse til og med 9. klasse. Vi er en både faglig og musisk skole, og vi synes, at vi når langt med alle vores elever. Der skal mere positivt lys på folkeskolerne her på Nørrebro, - vi er bedre end vores rygte!

Københavns Musikskole tilbyder børn og unge i Københavns Kommune en interesse for livet. - Alle ken-der glæden ved at lytte til musik, men at udøve den selv og blive en del af den, er ubeskriveligt og burde være alle forundt. Musikskolen har en filial på Rådmandsgades Skole, hvor der undervises i klaver, elgui-tar, elbas, violin, bratsch og sammenspil.

Til pressen: Vi vil med stor hjertelighed tage imod fotografer og interviewere!

Martin Wåhlin, Rådmandsgades Skole, 33664020 - Jens Seneberg Nielsen, Københavns Musikskole, 33667073
Kontaktperson:
Peter Normann
Telefon:40461034
 
Afsender:
Københavns Musikskole
Staldgade 29
1699 København V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166