Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-05-2022
En roman, der er barsk og virkelighedsnær, som ikke slipper sit tag i læseren før lang tid efter endt læsning.

Sultne Hjerter er en ungdomsroman, der er skrevet af forfatteren Malou Stålmann. Malou er uddannet fra Tromsø kunstakademi, og Sultne Hjerter er hendes debutroman. Fortællingen bærer temaer med sig som spiseforstyrrelse, alkoholmisbrug, ungdom, forsømmelse, død og mest af alt det at prøve og finde sig selv både ud fra sin fortid og nutid.

Sultne Hjerter er en brutalt ærlig roman. Den er inspireret af Malou Stålmanns egen opvækst og erfaringer, og dette kan tydeligt mærkes.
Hele historiens røde tråd bevæger sig omkring den spiseforstyrrelse, som hovedpersonen Marie-Louise bærer med sig igennem livet i forskellige stadier. Historien om spiseforstyrrelsen, og årsagen til denne, skiller sig ud ved at have sit fokus på den tvivl, som er en grundlæggende træk i Marie-Louises karakter. Tvivl om hvorfor hendes forældre tror, hun kan blive rask fra en sygdom, der føles som en del af hende. Tvivl om det er vold og misbrug, hun oplever i sit barndomshjem, eller om hun blot er sart. Tvivl om hun nogensinde for alvor vil passe ind i København og kunne slippe sit tag i den lille hjemstavn Ullerslev på Fyn.

Marie-Louise har dog fået en tæt bedsteveninde i København, Frida, og har generelt et socialt sprudlende liv, men alligevel føler hun sig ofte til besvær, hægtet af og ensom. Efter begravelsen af Marie-Louises halvbror, finder hun sin dagbog frem, fra hun var tolv år gammel, hvor hele hendes verden for alvor ramlede.
Fortællingen om Marie-Louise bevæger sig både i nutid og fortid, hvor dagbogsafsnittene kommer til udtryk i form af lyriske tankefrø og skaber en stemning i bogen, som den ikke kunne have været foruden. Alting ligger mellem linjerne i historien, selv i Marie-Louises eget hoved.

Sultne hjerter udkommer 7. juni 2022 på Brændpunkt Zenith.

Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166