Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-07-2022
Det bliver Anne Juul, som er et velkendt navn i campingbranchen, der skal udbrede Gimeg Nordics campingprodukter til endnu flere forhandlere og et endnu større publikum i både Danmark og resten af Norden.

Siden Gimeg Nordic for alvor kom ind på det danske campingmarked i marts 2021, er der sket meget. Der er således allerede 30 campingforhandlere herhjemme, som har taget de populære produkter fra den 130 år gamle, hollandskejede virksomhed ind på hylderne.
Gimeg, som er en del af Trigano-koncernen, er markedsførende i Holland, og nu opruster man den nordiske del af virksomheden, Gimeg Nordic, der i forvejen har tilknyttet velkendte branchenavne som Hans Jørn Nissen, bl.a. tidligere ejer af Camp-Let, og designeren Anne Halskov, bl.a. designer af Hobbys campingvogn Beachy, med et nyt navn, nemlig Anne Juul. Den 52-årige fynbo, der skal være Sales Relation Manager hos Gimeg Nordic, var i seks år ansigtet udadtil for Oase Outdoors – og før det har hun gennem 18 år samlet erfaring hos Isabella i Vejle.

Mission: Hjælpe forhandlerne til de rigtige produkter

Valget er faldet på netop Anne Juul, fordi hun har en særlig evne til at skabe relationer, og udover at udvide og konsolidere netværket til de danske campingforhandlere, skal hun videreudvikle Gimeg Nordics etablerede position på markedet.
- Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet. Jeg ser det som min vigtigste rolle at hjælpe forhandlerne med at få de rigtige produkter ind på hylderne til forbrugerne. Jeg har siddet i alle de typer af afdelinger, der er i campingbranchen – og med både salg og marketing – så jeg ved, hvordan jeg skal hjælpe forhandlerne med at gøre produkterne synlige for forbrugeren – og gøre det entydigt for kunden, hvad der gør Gimegs produkter særlige, siger Anne Juul.

- Jeg ser det som en styrke, at forhandlerne har en dansk kontaktperson, der har viden om de danske forbrugere og det danske marked, og som kan give forhandlerne en hjælpende hånd i kraft af den direkte relation. Der kan godt være meget langt, hvis den eneste kontakt, man har, er via e-mail med en eller anden person i udlandet, og det kan også gøre det svært for forhandleren at udvælge de rigtige varer, siger hun.

Med på holdet hos Gimeg Nordic er også Operation Manager Jan Rasmussen. Med sine 25 års erfaring i branchen og en fortid i Olympic, kan forhandlerne føle sig trygge ved, at også den praktiske del af forretningsgangen kører snorlige.

Fordoblet omsætning på 12 måneder

- Det skal helst ikke lyde som pral, men Gimeg Nordic har fordoblet omsætningen på det danske marked i løbet af de sidste 12 måneder. Ud over et virkelig dygtigt team, der nu bliver endnu stærkere med Anne Juul, tror jeg, at det først og fremmest skyldes to ting: Den ene er, at der er overensstemmelse mellem pris og kvalitet på produkterne, fordi man hele tiden afstemmer sortimentet til virkeligheden og forbrugerne. Den anden ting er, at Gimeg Nordic i mindre grad end andre på markedet har haft leveringsproblemer de seneste år – og en af grundene til dét er, at vi har købt de rigtige varer ind på de rigtige tidspunkter. Og takket være vores lager i Lunderskov, er der hurtig levering. Og det smitter selvfølgelig alt sammen positivt af på vores forhandlere, siger Hans Jørn Nissen.

Ny, særligt brugervenlig kollektion på vej

Gimeg har gennem mange år haft en specialistrolle inden for gas og teknik til campinglivet, og gennem de sidste 15 år har virksomheden specialiseret sig i at skabe produkter, som er nemme for forbrugeren at gå til – fra airconditions til movere og møbler.
I 2021 valgte man at hyre den i campingbranchen anerkendte designer Anne Halskov, fordi hun er ekspert i forbrugernes behov, og i hvordan campisterne derude rent faktisk anvender produkterne – uden at de skal tygge sig igennem lange, tekniske brugsanvisninger først.
Anne Halskov er lige nu i gang med at lægge sidste hånd på 2023-kollektionen for Gimegs eget brand Travellife. Produkterne henvender sig til tre stærke målgrupper: New starters, det vil sige nybegynderne; familierne der kender til camping og endelig det grå guld, som gerne vil ud og opleve verden. Kollektionen får premiere på Caravan Salon 2023 i Düsseldorf, som finder sted i slutningen af august.

Tætte bånd til Truma

Ud over Gimegs egne brands Travellife og Mestic, der både tæller bl.a. kølebokse, airconditions og møbler i sortimentet, er Truma også en væsentlig del af Gimegs varegrupper. Faktisk er Gimeg-gruppen samlet set den største Truma-kunde i Europa – og sjovt nok var Gimeg også Trumas første kunde, så der er en lang historik mellem de to store spillere.
Og apropos Truma, så er der en særlig ting, som Anne Juul ser frem til, når hun tiltræder sin nye stilling i begyndelsen af juli:
- Jeg glæder mig helt vildt til at skulle på et teknisk Truma-kursus. Jeg synes, det er spændende at vide, hvad der er op og ned på produkterne – og på den måde være i øjenhøjde med de forhandlere, der skal sælge dem videre. Så ved jeg, hvad jeg taler om, siger Anne Juul.

Vil du vide mere? Så kontakt:
Sales Relation Manager i Gimeg Nordic, Anne Juul
Telefon: 61 71 53 36
Mail: a.juul@gimeg.dk

Eller
Ansvarlig for forretningsudvikling i Gimeg Nordic, Hans Jørn Nissen
Telefon: 24 61 97 39
Mail: h.nissen@gimeg.dk
Kontaktperson:
Sales Relation Manager i Gimeg Nordic, Anne Juul
Telefon:61 71 53 36
 
Afsender:
Gimeg Nordic
Tværvej 2
6640 Lunderskov
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166