Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-08-2022
PROTECT A/S er glade for at præsentere Rune Hjort Bagterp som ny Sales & Product Manager.
Rune Hjort Bagterp får ansvaret for salget af PROTECT tågekanoner i norden. Derudover får han titlen som Product Manager og har dermed ansvaret for virksomhedens produkter og bliver leddet mellem kunden og udviklingsafdelingen.

”Jeg glæder mig til at komme ud og være tæt på vores kunder og distributører, og hjælpe dem med at give dem de bedste vilkår for at sælge PROTECT sikkerhedståge.” fortæller Rune Hjort Bagterp og tilføjer

”I mit arbejde som Sales & Product Manager har jeg fokus på, at PROTECT-installatører og distributører altid får den nødvendige tekniske viden og hjælp, som gør det muligt at formidle fordelene ved PROTECT sikkerhedståge. Det bliver også vigtigt for mig at komme ud til slutkunderne og hjælpe med at løse projektsalg i norden, og dermed bidrage med viden fra PROTECT.”

Rune Hjort Bagterp (36 år) tiltrådte i stillingen pr. 1. juni 2022 og kommer med en solid erfaring indenfor el- og alarmbranchen. Rune er uddannet elektriker og har i 8 år arbejdet i sit eget el- og alarmfirma, hvor
han bl.a. har været med til at udvikle adgangskontrolsystemer.

De seneste 6 år har Rune arbejdet som teknisk sælger indenfor lyd- og eventindustrien, hvor han også varetog den tekniske support.

”Jeg er glad for at kunne byde Rune velkommen til PROTECT A/S. Han kommer med nogle gode kompetencer, som uden tvivl styrker os. Rune kommer til at bidrage med en masse teknisk viden og salgserfaring, som helt naturligt vil gavne samarbejdet med alarminstallatørerne.” siger direktør Heine Michael Andreasen.

En tæt samarbejdspartner med alarminstallatører i norden

Rune bliver en tæt samarbejdspartner med de nuværende og fremtidige alarminstallatører, slutkunder og samarbejdspartnere i hele norden. Dette samarbejde vil også bidrage til, at nye inputs og efterspørgsler fra markedet fortsat inddrages tidligt i produktudviklingen.

”Som Product Manager er min mission at få så mange inputs og ønsker fra PROTECT- installatører og distributører, således kunderne bliver en aktiv del af produktudviklingen. På den måde sørger vi for at PROTECT bliver ved med at være verdens førende indenfor salg og udvikling af sikkerhedståge.” fortæller Rune Hjort Bagterp.

Det bliver Rune, som fremover står for den tekniske træning, så distributører og installatører får den nødvendige oplæring og løbende bliver opdateret om nye funktioner. Han bliver desuden en del af det tekniske supporthold hos PROTECT A/S, som altid står klar til at hjælpe PROTECT-installatørerne.

I rollen som Sales Manager får han også en afgørende rolle i at fastholde og udbygge PROTECT A/S’ førerposition på det nordiske marked. Her skal bl.a. budskabet om verdens mest pålideligelge tågekanoner ud til alarminstallatørerne samt nyheder om nye innovative tågekanoner fra PROTECT A/S.

Sikkerhedståge til et væld af brancher over hele verden

Siden PROTECT A/S blev etableret i 2000, har virksomheden produceret og solgt over 100.000 maskiner med sikkerhedståge over hele verden. Tågekanonerne er installeret hos så vidt forskellige kunder som banker, guldsmede, optikere, radio-/TV- og IT-forhandlere, tankstationer, fødevarebutikker, stat og kommuner samt i private hjem. Nogle af de kendte og internationale kæder, som PROTECT A/S har leveret sikkerhedståge til, er 7-Eleven, Rema 1000, ALDI, Hugo Boss, Expert, Q8, Aral, Samsung, Santander, Dansk Supermarked, Tesco, McDonald’s, JYSK og Matas.

Den lokale kontakt til kunderne varetages af et landsdækkende net af certificerede alarminstallatører og forhandlere, som besidder stor kompetence og erfaring inden for installation og drift af PROTECTs produkter.

Over 90% af produktionen af tågekanoner eksporteres. I udlandet har PROTECT A/S et net af distributører i over 50 lande på fem kontinenter.

Rune Hjort Bagterp Sales & Product Manager
Telefon: (+45) 31 36 76 44
E-mail: rhb@protectglobal.com

Læs mere og se firmapræsentationsvideoen på www.protectglobal.dk

Om PROTECT A/S
PROTECT A/S udvikler og producerer tågekanoner til tyverisikring af værdier. Tågekanoner monteres sammen med traditionelle tyverialarmer. Når alarmen aktiveres, indhylles rummet i en tæt tåge, så tyven ikke går derind. Er tyven inde i rummet, når tågen spredes, er det umuligt at se og finde værdigenstande at stjæle.

PROTECT A/S blev etableret i 2000 og ejes i dag af det danske investeringsselskab Genua A/S.

PROTECT A/S har en samarbejdsaftale med hovedparten af alarminstallatørerne i Danmark, ca. 330 virksomheder. PROTECT A/S er den absolutte markedsleder på markedet for tågekanoner i Danmark.

Over 90% af produktionen af tågekanoner eksporteres. I udlandet har PROTECT A/S et net af distributører i over 50 lande på fem kontinenter.

Sortimentet af sikkerhedsudstyr består i dag af otte grundmodeller: 800i C™, 1500i C™, FOQUS™, Xtratus®, QUMULUS®, PROTECT 600i™, PROTECT 1100i™ og PROTECT 2200i™, som er dimensioneret til rum af forskellig størrelse. Produktsortimentet indeholder også PROTECT Security Strobe™ – en stroboskoplampe, som forstærker tågens virkning samt PROTECT Security Sounder™, der er en sirene med en øredøvende effekt.

Fra kundelisten kan nævnes: Tesco, Sainsbury’s, Q8, Hugo Boss, McDonald’s, JYSK, Rema 1000, Stark, Matas, Profil Optik, NETTO, Bilka, Føtex, 7-Eleven, Aral, Nike, Georg Jensen, B&O, Sony Center, Expert, Spar, Pilgrim samt en lang række statsinstitutioner, kommuner og private hjem. Flere oplysninger om Protect A/S og sikkerhedståge findes på www.protectglobal.dk.
Kontaktperson:
Marcus Nørgaard
Telefon:+4531766240
 
Afsender:
PROTECT A/S
HASSELAGER CENTERVEJ 5
8260 VIBY
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166