Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-08-2022
Det er nu 5 år siden at mejeristen, Brian Nørtoft med familie, slog dørene op for deres nye og spændende projekt, Humlebæk Mikromejeri, som de valgte at placere i deres egen baghave, på kongevejen tæt på Humlebæk.

Det var lige efter en periode hvor mange små, nystartede mejerier, med få års levetid, valgte at stoppe produktionen eller helt dreje nøglen om, mere eller mindre frivilligt.

Brian Nørtoft blev også, kontaktet af flere interesseorganisationer, ingen nævnt ingen glemt, med spørgsmålet ”hvordan tør du at starte et helt nyt Mikromejeri, når så mange i de senere år har valgt at opgive”

Svaret dertil var, ”hvis vi, i vores butik på Strandvejen i Humlebæk, om 10 år, skal sælge oste der er produceret på et mejeri, i et ostekar, overvåget af mejeristen, skal vi selv være klar til selv at producerer dem, da udviklingen tydeligvis gør at der bliver færre og færre små håndværksmejerier der kan leverer varen.


Humlebæk Mikromejeri, der nu efterhånden har eksisteret i 5 år, har dog indset, at det er vanskelig at trække interesserede gæster og kunder ”ud på landet”, hvor mejeriet er beliggende langt fra andre butikker.

Af samme grund er Humlebæk Mikromejeri klar med et nyt projekt.

Humlebæk Mikromejeri starter, her i sensommeren en ny ostebutik i gågaden i Hillerød. Butikken i Hillerød, skal sammen med den eksisterende butik på Strandvejen i Humlebæk, være med til at sælge, ikke bare ægte flødeis, lækker ost og friskkærnet smør, men også historien bag de lækre produkter. For som mejeristen siger: ”der er altså en grund til at man kan smage forskel”.

Butikken bliver en ”kopi” af butikken på Strandvejen i Humlebæk hvor der sælges oste som ikke kan købes i enhver ostebutik og alt hvad der hører til et godt ostebord.

Den præcise åbningsdag er endnu ikke fastlagt, da der er tale om en helt ny butik og renoveringen er lige påbegyndt.

Hvis der er spørgsmål er i velkommen til at kontakte mejeristen, se nedenstående kontaktoplysninger

Humlebæk Mikromejeri
Brian Nørtoft
Hørsholmvej 3
3050 Humlebæk

29 36 05 62
Brian@Specialiteten.dk
Kontaktperson:
Brian Nørtoft
Telefon:29360562
 
Afsender:
Specialiteten.dk
Humlebæk Standvej 52
3050 Humlebæk
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166