Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-08-2022
D. 7. & 8. oktober 2022 åbnes dørene til årets vildeste firmafest – nemlig Oktober Festival.
Festivalen strækker sig over to dage, hvor god musik, traditionelt tyrolertøj, samt lækre mad-og drikkevarer bliver omdrejningspunktet!

Bag Oktober Festivalen står Nicolaj Møller Madsen – professionel racerkører fra Fyn. Festivalen har været på tegnebrættet længe, og ham og sit team glæder sig til, at dørene bliver slået op – og til, at gæsterne melder deres ankomst!

Nicolaj Møller Madsen er fynbo med stort F, og har længe haft drømmen om at hoste en festival med muligheden for at bringe fynske specialiteter i spil – såsom fynske skinker, pølser og rygeost.

Festivalens line-up har helt fra start været til offentligt skue, og gæsterne har derfor hele tiden vidst hvilke kunstnere de kunne forvente at se og høre. Der har dog været én kunstner, som teamet bag eventet har holdt for sig selv indtil nu!

En kunstner, der optræder med hits i hele landet og som utallige gange har kunne melde udsolgt til sine koncerter, gæster årets vildeste firmafest! Den danske sanger og sangskriver er i dag en af de mest spillede danske artister – og med megahits som ”STOR MAND” og ”Føler mig selv 100” har han taget Danmark med storm!

Arrangørerne bag Oktober Festival er stolte af at kunne præsentere Andreas Odbjerg – han gæster scenen lørdag d. 8. oktober 2022.

Men hvordan passer Andreas Odbjerg ind i Oktober Festival ånden, tænker du måske?
Andreas Odbjerg er selv fynbo, og her så Nicolaj Møller Madsen sit snit til at sammenkoble flere elementer af det fynske aspekt – og han synes, at Andreas Odbjerg er prikken over i’et, der fuldender festivalen med sit eksklusive udgangspunkt.

Vil du også høre Andreas Odbjerg og en masse andre fede kunstnere til Oktober Festival 2022? Der er stadig borde til rådighed – så hiv fat i dine venner, kollegaer eller kunder og tag dem med til årets fedeste begivenhed!

Kontaktinformation
Læs mere om festivalen pa? oktoberfestival.dk. For yderligere information er du også velkommen til at kontakte CEO hos Race Club, Nicolaj Møller Madsen pa? nicolaj@mollermadsen.dk eller telefon +45 22481511

Faktaboks
Hvor: Havnegade 20, 5000 Odense
Hvornår: 7. og 8. oktober 2022
Hjemmeside: https://oktoberfestival.dk/
Billetkøb, fredag: https://event.it/oktoberfestival/2022-fredag
Billetkøb, lørdag: https://event.it/oktoberfestival/2022-loerdag
Facebook: https://www.facebook.com/OktoberFestival2022/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/oktober-festival-2022
Kontaktperson:
Nicolaj Møller Madsen
Telefon:+4522481511
 
Afsender:
Race Club
Kærgårdstoften 50
5471 Søndersø
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166