Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-08-2022
De sårbare er en fortælling om den unge Martin, som kæmper med at holde sammen på sig selv og sin hverdag som HF-studerende. Martin har svært ved at sige fra, specielt over for den skønne Elena, der udnytter hans svaghed.
Martin oplever en stigende uro i kroppen, inden det til sidst bryder ud i voldsomme angstanfald. Hans hverdag præges herefter i stigende grad af forsømmelser, angst og dårlige valg, der omfatter større mængder alkohol sammen med vennen Elias, der også er udfordret af livet. Efter samråd med studievejlederen Askur søger Martin hjælp hos en psykolog. Kan det være hans redningsplanke?
Angst er en af de mest udbredte psykiske sygdomme. Omkring 400.000 voksne danskere lider af angst. Psykiatrifonden.dk (2022)
Thomas Alexander Jensen, f. 1994, bor i Sunds. Han debuterede på Brændpunkt med digtsamlingen Angstens besættelse i 2017 og udkom med digtsamlingen Et kaotisk drama i 2018.

Anmeldelser af Thomas Alexander Jensens tidligere udgivelser

Angstens Besættelse
“Det lykkes godt for forfatteren, der med en kort digtform som metode beskriver angstens mange afskygninger, og gennem digtet formår han netop i højere grad end lærebøgerne at skildre angstens mentale og kropslige tyranni.”
klinikchef, professor, dr.med. Raben Rosenberg, Psykiatrisk Center

Et Kaotisk Drama
”Det er hjerteskærende læsning, når Thomas hudløst ærligt blotter sine dystre tanker og fortæller, hvordan angsten river fysisk i kroppen, om det lave selvværd, om de desperate forsøg på at opnå lidt ro, om ensomheden, dødsangsten, vreden, som han ikke selv forstår, om længslen efter kærligheden og heldigvis - stadigvæk - også om håbet.”
Marie Särs Andersen daglig leder, Angstforeningen

De sårbare udkommer 23. august 2022.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54

Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166