Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-09-2022
27-årige Marianne er i forhold med Claus. De bor i Varde. De er stadig nyforelskede, og de venter barn. Men den 11. september 1995 ændres alt. Hun mister Claus eller i hvert fald en stor del af ham. For en bilulykke gør ham på ét sekund hjerneskadet. Denne grusomme historie har Marianne skrevet en lille bog om. En bog, der hverken er fordømmende eller sentimental, men blot udtrykker de følelser, som alle mennesker skal leve med, når en ulykke ændrer livet.

Den beskriver deres lykkelige forhold, den grusomme ulykke, og at han efter intensiv genoptræning kan komme hjem, og kan opleve, at hans datter Sofia bliver født, og at han faktisk kan fungere næsten som andre mennesker. Men Claus har ændret sig. Han er ikke længere den Claus, Marianne husker. Han er blevet fremmed for hende. Så på et tidspunkt vælger hun at flytte fra det menneske, som hun holder så meget af.

Hvad gik galt? Claus fik den bedste lægelige behandling, men hverken Marianne eller Claus fik psykologhjælp til at bearbejde ulykken. Var det derfor hendes kærlighed forsvandt?

En uhyggelig beretning, men også en rørende historie, der viser Claus´ kampvilje, men især Mariannes evne trods sorgen at kæmpe for Claus, og kæmpe for ikke at miste kærligheden til ham. En umenneskelig kamp. For alle odds er imod hende.

Bogen er skrevet til Mariannes datter, der trods hendes store kærlighed til far ikke nåede at opleve ham som den ”gode gamle Claus”, som hendes mor faldt for.

- Jeg skrev bogen for et år siden, og har aldrig tænkt på at ”markedsføre” den i bredere forstand. Men så begyndte også fremmede mennesker at ringe og bestille bogen – især folk, der selv havde oplevet en ulykke. Og så tænkte jeg her for nylig: Hvorfor ikke gøre bogen mere synlig, hvis den kan hjælpe flere i samme situation? For er der noget, som jeg har lært ved at skrive bogen er, at jeg ikke er den eneste, der har skullet lære at leve med en grusom smerte. Så jeg fik lavet en lille hjemmeside, der fortæller om bogen, slutter Marianne.

Bogen kan købes for 125 kroner via Mariannes hjemmeside: etsekund.dk

Yderligere info fås hos Marianne Krogshave Jensen, telefon 28 49 22 50
Mail: mj2250@gmail.com
Kontaktperson:
Marianne Krogshave Jensen
Telefon:2849
 
Afsender:
Etsekund
Nørremarksvej 176a
6800 Varde
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166