Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-09-2022
Pressemeddelelse – må offentliggøres straks.
Harrislee, 21. september 2022

Skatte- og revisionsvirksomheden DANTAX og advokatvirksomheden dtl köster, der er specialiseret i erhvervsret, stifter nu det fælles selskab DanTaxLegal i Flensborg. Dermed dannes et af grænseregionens største rådgivningshuse inden for tysk tax og legal.
Advokat og DanTaxLegal-partner Hans Köster fortæller: - ”Det nye selskab er den endelige manifestation af tankerne om et tættere samarbejde, der tog form i efteråret 2021. Målet med det nye, fælles selskab er at tilbyde vores klienter i Danmark, det øvrige Skandinavien og Nordtyskland hele spektret af rådgivningsydelser inden for både skat og erhvervsret”.
Skatterådgiver og DanTaxLegal-partner Sigrun Scherff supplerer: - ”Idéen til det nye, fælles selskab opstod, fordi begge virksomheder oplevede et stigende behov for tværfaglig rådgivning i forhold til skatte-, erhvervs- og selskabsret. Al skatterådgivning indeholder juridiske aspekter, og juridiske aftaler har ofte skattemæssige konsekvenser. Det gælder ikke mindst cross-border opgaver som f.eks. stiftelse af datterselskaber for danske kunder”.
Den tredje DanTaxLegal-partner, skatterådgiver Jan Meyer-Sievers, stemmer i: - ”Det nye rådgivningshus er en glimrende måde at dække behovet for digitale cross-border løsninger. Informationerne glider nemmere mellem de interne skatte- og handelsretlige eksperter, når vi er i samme hus og på samme platform.”
- ”DanTaxLegal er fra dag ét bygget op om at give kunderne en komplet løsning på deres behov”, siger den fjerde partner, skatterådgiver Birgit Thomas, der fortsætter: - ”De allerførste tilbagemeldinger fra kunderne er da også yderst positive: Kunderne sætter pris på at kunne få alle rådgivningsydelser fra en og samme kilde og under ét og samme tag. Det fås ikke i samme omfang andre steder i regionen”, slutter Birgit Thomas.
DanTaxLegal beskæftiger bl.a. 12 skatterådgivere/advokater, og i alt er der mere end 65 medarbejdere på Am Oxer i Harrislee ved Flensborg, der næsten alle taler både dansk, engelsk og tysk.

Kontakt:
Sigrun Scherff, partner og Steuerberater
Tlf: +49 461 700 35 0 – vi taler dansk
Mail: sigrun.scherff@dantax.legal

Billedet, fra venstre:
Birgit Thomas, Steuerberaterin
Jan Meyer-Sievers, Steuerberater
Sigrun Scherff, Steuerberaterin
Hans Köster, Rechtsanwalt
Kontaktperson:
Sigrun Scherff, Partner og Steuerberater
Telefon:+49 461 700 35 0 – vi taler dansk
 
Afsender:
DanTaxLegal
Am Oxer 7
24955 Harrislee
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166