Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-09-2022
Efterforskeren og pladesamleren Torben Juhl bliver ringet op af sin gode ven, Niller, der ejer pladebutikken Rillen. Niller fortæller, at den kendte trommeslager Hans Toft fra bandet Skyrock er fundet død i sin kolonihave efter en våd fødselsdag.

Modvilligt indvilger Torben Juhl i at efterforske dødsfaldet.

Efterforskningen sender Torben Juhl rundt i kolonihavemiljøet blandt kreative børnefamilier, grønne pensionister og arbejdsfrie drømmere. Hvem er det, der har taget livet af Hans Toft, og hvor er hans dyre guitar?

På hjemmefronten er Torben flyttet sammen sin kæreste, antikvitetshandleren Lykke. Her skal han i en moden alder forsøge at få samlivet til at fungere med et andet menneske. Er han klar til det?

Svanesang handler om misundelse, grådighed, stædighed og parforhold samt lyden af svanevinger, der synger i luften.

Jeg blæser over vejen, ned mod fjorden. Jeg er som en ballon, vinden har taget. Snart er jeg ude over vandet. Jeg kan høre en lyd bag mig. Det er lyden af svanevinger. Store hvide sejl basker hvinende gennem luften.

Svanesang er tredje bind i serien om den modne efterforsker og pladesamler Torben Juhl. Bogen efterfølger Blodbøg og Hjerteland. De tre bøger kan læses uafhængigt af hinanden.Finn Wiedemann, f. 1964, er bosat i Odense, uddannet Cand. Mag og har en ph.d. i kulturanalyse. Han er ansat som lektor ved Syddansk Universitet, hvor han blandt andet underviser i emner som uddannelse og samfund samt organisation og ledelse. Han har tidligere udgivet en række skøn- og faglitterære bøger.For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54 (forlag), 24800728 (forfatter)

Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166