Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-10-2022
Med Blodige Brikker vil forfatteren gerne skabe en spændingsmættet fortælling, der bygger bro mellem den klassiske krimi og spionromanerne. Til det skal der naturligvis bruges en frontfigur, og han hedder Michael Frost.
I starten af 00’erne var forfatteren udsendt som soldat på Balkan. Da han kom hjem, blev han kontaktet af en bekendt fra missionen, der spurgte om, han havde lyst til at komme med til Afrika for at beskytte gas- og olieledninger. Han havde også kontakter i Sydamerika, hvor der var mulighed for at få arbejde indenfor personbeskyttelse. Selvom Thomas Helle var ung og naiv, takkede han heldigvis nej, men hvilken mand ville mon sige ja? Det svar kan Michael Frost måske give.


Lejesoldaten Michael Frost driver hvileløst rundt i tilværelsen, mens den ene opgave tager den anden.
Da han en dag takker ja til jobbet som livvagt for realitystjernen, Evy Wilkenhoff, er han uvidende om, at hans liv er på vej til at tage en drejning. Det, der skulle have været nemt tjente penge, sender ham i stedet ud i en blodig kamp for overlevelse. Banale trusler mod den forkælede rigmandsdatter viser sig at stikke dybere, end Frost først havde antaget.
Et brutalt drab efterlader ham dødelig såret og som jaget vildt. Med livet hængende i en tynd tråd må Frost flygte gennem Europa i forsøget på at samle brikkerne og finde ud af, hvem der er ude efter Evy.


Thomas Helle (f. 1981) opvokset ved Vesterhavet og uddannet skolelærer. Debuterede i 2018 med thrilleren De Dødes Tid.


Blodige brikker udkommer 2. november 2022


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166