Pressemeddelelser
Publiceret den: 31-10-2022
WEEKENDENS STORE KREATIVE MESSE I FREDERICIA BLEV BESØGT AF GODT 21.000 HOBBY- OG HÅNDARBEJDSENTUSIASTER

Kreative Dage, som er årets og Nordens største begivenhed for krea-fans, løb af stablen denne weekend, og den 13. udgave af den populære messe blev igen et stort tilløbsstykke.
I alt 21.053 besøgte messen weekenden over, hvilket er knap 900 flere end sidste år.

- Vi er utroligt glade for den interesse og opbakning, vi oplever. Vi ved jo alle, tiderne er lidt usikre i øjeblikket med energikrise, inflation etc. Men det at komme afsted på messe og få inspiration, materialer og udstyr med hjem til vinterens krea-aktiviteter - dét er tydeligvis noget, der prioriteres højt, konstaterer en tilfreds Lars Søndergaard, messechef i MESSE C Fredericia.

Blandt de 270 udstillere var der også stor tilfredshed at spore, blandt andre hos Strik og stil, som var med for første gang:
- Vi er ret nystartede, så vi var spændt på modtagelsen. Men der har virkelig været fart på - vi har været rigtig godt besøgt og har haft et godt salg. Natten til lørdag blev der pakket strikkekit til klokken et, for det var der stor efterspørgsel på, fortæller Søren Warberg, der driver butikken i Aarup med sin hustru Maria.
Han tilføjer, at Strik og stil allerede har booket til næste år igen, og efter weekendens positive erfaringer bliver det med flere kvadratmeter og større bemanding.

DET SØDE UNIVERS
Ud over strik, syning, patchwork, smykkefremstilling, keramik med videre er "det søde univers" med udstyr og inspiration til fremstilling af kager, brød, chokolade etc. en voksende aktivitet på Kreative Dage.
Blandt de nye udstillere på det felt var Odense-butikken Kager og sager:
- Det har været en skøn weekend, som er gået over al forventning. Der har været masser af folk på standen, og vi har mødt mange af vores følgere fra Instagram. Det har været rigtig positivt, og vi vender tilbage med en større stand næste år, fastslår indehaver Tine Jensen.

For mange af de besøgende er én dag ikke nok til at besøge udstillerne, deltage i workshops, høre foredrag med videre.
- Jeg har hvert år tre store krydser i kalenderen i den weekend, der er Kreative Dage. Så ved min mand, at der bruger jeg bilen, lyder det med et smil fra Elna Nøddegaard fra Middelfart.
- Det er især garn og strik, jeg kigger på, men det er også bare for at se nyheder og samle inspiration, siger fynboen, som søndag havde sin datter Pernille Havndrup med på messe.

BILLEDTEKST:
Det summede af liv i gangene og på standene, da årets store Kreative Dage-messe blev afviklet i Fredericia i weekenden med godt 21.000 besøgende.
Kontaktperson:
Lars Søndergaard
Telefon:75922566
 
Afsender:
MESSE C Fredericia
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166