Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-01-2023
Ny single ”Another day” ude 27. januar 202

Danske Henrik Bank udgiver ny single ”Another Day”. En sang om kærligheden, der burde være åbenlys, men som aldrig kommer til at ske på grund af den ene parts usikkerhed på sig selv, en sang om et af de mange drømme der aldrig udleves – og dog et budskab om at det ikke er for sent.

Bag sangen står Henrik Bank og Rehné Bank Jensen – og ja navnene er ikke en tilfældighed. De to fætre har været legekammerater siden de var børn – og det musikalske har altid været en del af de to mænds fællesskab. Sammen har de skrevet flere af Henrik Banks sange sammen – og her er så endnu én til samlingen.

En vigtig del af DNAen bag Henrik Banks sangkatalog er den gode melodi og ikke mindst historier der er nærværende og relevante. Denne single er ingen undtagelse.

Som de tidligere udgivelser fra Henrik Bank, er også denne sang indspillet i USA, produceret af Henrik Bank, sammen med den amerikanske producer Simon Reid. Dog er vokalerne optaget i Henrik Banks eget studie i Aulum, for endeligt at blive mixet og mastered i countrymusikkens hovedstad Nashville. Efter adskillige virtuelle ture hen over Atlanten har sangen taget sin endelige form, klar til at blive præsenteret for publikum.

Another Day er ude på alle platforme d. 27. januar 2023

Presseinfo
Mail@henrikbank.dk
20251615

***LYT HER: https://on.soundcloud.com/31tww (må ikke offentliggøres) ***
Kontaktperson:
Henrik Bank
Telefon:20251615
 
Afsender:
Bank Music
Rosenvænget 21
7490 Aulum
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166