Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2023
Med Rune Hillebo Wiinberg som nyudnævnt Head of Cybersecurity hos Prevas, rykker man en liga op og sætter endnu større fokus på behovet for cyberrobusthed i Devices. Cyberkriminalitet er en stor forretning på verdensplan og angrebene bliver mere og mere sofistikerede. Behovet for øget sikring af systemer, data og devices er stort for de fleste virksomheder, men det er ofte også uoverskueligt hvor og hvordan man skal gribe det an.

Prevas har i mange år leveret elektroniske løsninger med fokus på security, og som rådgiver og udviklingspartner er man vant til at hjælpe kunder med device-udvikling baseret på anerkendte cyber standarder. Prevas oplever i øjeblikket en øget efterspørgsel hos kunder der i stigende grad ser cybersecurity, som en vigtig parameter i udvikling og salg af nye devices. ”Vi er vant til at levere projekter og konsulenter til virksomheder, der arbejder i områder som forsvar, medicinsk udstyr og energi og de har allerede stor fokus på cybersecurity, men nu oplever vi tillige en stærk stigning på forespørgsler i sektorer, hvor det ikke tidligere blev prioriteret – bl.a. forbruger elektronik og IoT” siger Rune Hillebo Wiinberg.

Den øget efterspørgsel er drevet både gennem sikkerhedspolitiske samfundsudviklinger samt afledt af regulatoriske tiltag fra bl.a. EU, bl.a. NIS2 og CRA.

Rune Hillebo Wiinberg er uddannet cand.scient i Datalogi fra DIKU og har gennem tekniske roller i Powersense A/S, Landis+Gyr A/S og Prevas opnået bred erfaring med udvikling af apparater med et højt niveau af cybersecurity i såvel kritisk infrastruktur som medicinsk udstyr. Han bliver flankeret af erfarne arkitekt- og rådgivningskompetencer i form af Per Nørgaard Christensen og Mads Doré, som sammen skaber et stærkt kerneteam.

Kontakt Rune Hillebo Wiinberg i dag på +45 3169 3832 eller rune.wiinberg@prevas.dk hvis du vil høre hvordan Prevas kan hjælpe dig.
Kontaktperson:
Rune Hillebo Wiinberg
Telefon:31693832
 
Afsender:
Prevas
Hedeager 3, 8200 Aarhus N
8200 Aarhus N
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166