Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-03-2023
Vamdrup virksomhed indgår stort samarbejde for det irakiske marked – samarbejdet har et projektomfang på et tocifret million beløb.

B Science Global er en virksomhed med lokation i Vamdrup. De producerer og sælger køle- og fryseskabe til Medico & Lifescience industrien og leverer i over 50 lande i dag. Produkterne bruges i stor grad til opmagasinering af lab test- og udviklingsprodukter, som kræver nedfrysning til - 86° grader.

Virksomheden har indgået et stort samarbejde med koncernen Al Murtatha Group, som hovedsagelig leverer udstyr og engangsartikler til LifeScience og sundhedsvæsnet i Irak. Omfanget af projektet forventes at have en positiv forretning på et tocifret million beløb i DKK over de kommende år.

”Vi har i B Science Global haft stor succes i Mellemøsten de foregående år – og det er helt fantastisk, at vi har kunne indgå så stort et samarbejde med Al Murtatha Group. Vi glæder os meget til samarbejdet og forventer at kunne dække behovet hos det irakiske marked – og ligeledes vil forøge samarbejdet.” – fortæller Director of Commercial Sales, Bayram Kizil, B Science Global.

Al Murtatha Group har siden 2003 været et af de ledende virksomheder i Irak, hvor salg af medicinske og laboratorie udstyr samt engangsartikler har været hovedforretning.
Deres hovedmarkedet er det irakiske marked – og med kontorer i alle provinser i Irak , hvilket gør dem til en ledende virksomhed indenfor området. Virksomheden besidder et stærkt professionelt team, som supporterer det lokale marked med markedsføring, salg, levering, installation og vedligeholdelse af udstyr på et meget højt niveau.
Kontaktperson:
Bayram Kizil
Telefon:53778870
 
Afsender:
B Science Global
Bavnevej 20
6580 Vamdrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166