Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-04-2023
Bestyrelsen i YachtBroker Network har per 1. april ansat en ny direktør til at stå i spidsen for den succesfulde virksomhed, som har specialiseret sig i opbygning af et internationalt franchisenetværk der formidler salg af lystbåde. Den nye direktør Anders Riksted har både erfaring og kompetencer, der vil gavne YachtBrokers forretning fremadrettet og er ansat som en del af den vækststrategi som ejerkredsen har sat i søen.
Anders Riksted har tidligere beskæftiget sig med kædedrift og -udvikling i en række forskellige virksomheder og brancher og har desuden erfaring med franchise- og frivillig kædedrift fra flere forskellige organisationer. Han bringer dermed en bred vifte af kompetencer og erfaringer med sig, som vil være med til at styrke YachtBrokers position i markedet og sikre fortsat vækst og udvikling.
"Jeg ser meget frem til at arbejde hos YachtBroker og være med til at videreudvikle en virksomhed, der allerede er et kendt brand i bådbranchen i både ind- og udland", siger Anders Riksted.
Fra YachtBroker Network lyder der også stor tilfredshed med ansættelsen af Anders Riksted som ny direktør.
"Vi er meget glade for at byde Anders Riksted velkommen som ny direktør hos YachtBroker. Med Anders' erfaring og kompetencer er vi sikre på, at han vil gøre en stor forskel for vores virksomhed og hjælpe os med at tage vores forretning til det næste niveau", siger afgående direktør Mikkel Synnestvedt, der selv startede YachtBroker for 18 år siden. Mikkel fortsætter som arbejdende bestyrelsesmedlem, og med at rådgive omkring import af og salg af lystbåde og special fartøjer.
I den kommende tid vil Anders Riksted sætte sig ind i virksomhedens eksisterende forretningsgange og strategier, og bestyrelsen hos YachtBroker ser med stor spænding frem til samarbejdet og glæder sig til at byde velkommen til hans nye visioner og ideer for virksomheden.
Kontaktperson:
Mette Marburger
Telefon:27134444
 
Afsender:
YachtBroker Network
Frederiksø 3A
5700 Svendborg
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166