Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-04-2023
Jesper Vind Andreasen er per 1. april 2023 udnævnt til adm. direktør i BEWI Insulation Danmark A/S, hvor han får ansvaret for BEWI’s danske forretning inden for Insulation & Construction.

Jesper Vind Andreasen har arbejdet som produktionsdirektør i Jackon Skandinavien under Jackon Holding AS, som BEWI ASA overtog alle aktierne i den 19. oktober 2022.

Jesper Vind Andreasen vil, samtidig med sin nye rolle som adm. direktør, støtte divisionen Insulation & Construction i 13 europæiske lande som Head of Operations.

BEWI Insulation i Danmark råder over to fabrikker, som producerer bygge- og isoleringsmaterialer i EPS (også kendt som Flamingo®) til bygge- og anlægsbranchen. Organisationen har indtil nu været ledet af Torben Nielsen, adm. direktør i BEWI Insulation Scandinavia. Torben Nielsen vil per 1. april 2023 fungere som intern mentor i organisationen, indtil han går på pension. Skiftet til en ny adm. direktør i Danmark sker samtidig med, at BEWI’s skandinaviske divisioner landopdeles.

- På tværs af Skandinavien har vi arbejdet intensivt og målrettet med sammenlægningen mellem Jackon og BEWI. I vores forretningsenhed BEWI Insulation Scandinavia har vi haft et skandinavisk organisatorisk setup med et ledelsesteam, der har arbejdet på tværs af Norge, Sverige og Danmark. Fremadrettet er det vores hensigt at ændre det organisatoriske setup således, at vi skifter til landbaserede, selvstændige organisationer i Norge, Sverige og Danmark, siger Karl Erik Olesen EVP og Head of BEWI Insulation & Construction.

Han fortsætter:

- Vi er overbeviste om, at vi med det landbaserede organisatoriske setup kan levere stærkere resultater på hvert af de nationale markeder samtidig med, at vi kan levere på vores koncerns strategiske prioriteter inden for innovation, cirkulær økonomi og profitabel vækst.

Synlig ledelse og fælles mål

Med BEWI’s nye landopdelte organisation er der også udnævnt ny adm. direktør i helholdsvis Norge, Finland og Sverige. Det betyder, at ledelsen kommer nærmere organisationen i det daglige arbejde, og det er vigtigt for den nyudnævnte adm. direktør i Danmark, Jesper Vind Andreasen:

- Med den nye landopdelte organisering kommer vi til at rykke tættere sammen i bussen. Organisationen skal vide, hvad vi i ledergruppen arbejder med og prioriterer. Vi skal spille ping pong med hinanden, og alle skal involveres i vores fælles mål og vide, hvad der skaber værdi for kunderne.

Han fortsætter:

- Nu gælder det om at få integreret BEWI’s strategi i organisationen. Vi skal dare to share og copy paste alle de gode arbejdsprocesser og produktionsmetoder, som vi udveksler med de øvrige europæiske fabrikker.

Fremtiden er bæredygtig

Med en todelt rolle som adm. direktør for BEWI Insulation Danmark og som Head of operations for BEWI Insulation & Constructions fabrikker i Europa, vil Jesper Vind Andreasen fortsat have fingeren på pulsen i forhold til produktionsmetoder, sikkerhed og optimering af processer på tværs af landegrænser. Et område som han har beskæftiget sig med siden 2008 – først som produktionschef i daværende Thermisol og senere som produktionsdirektør for (tidligere) Jackons 14 fabrikker i Skandinavien.

- Jeg har arbejdet med LEAN i mange år, og jeg er god til at tage noget eksisterende og forbedre det sammen med medarbejderne. Vi oplever i stigende grad, at der er fokus på bæredygtighed og krav om LCA-beregning. Det forpligter os til at tilbyde bæredygtige løsninger og have miljøvaredeklarationer på vores produkter. Hos BEWI producerer vi bl.a. GreenLine-isolering, som består af genanvendt EPS, og jeg ser en fremtid med et stort potentiale for genanvendte isoleringsløsninger.

Jesper Vind Andreasen er 52 år, uddannet produktionsingeniør og bor i Horsens med hustruen Charlotte Hartig Andreasen og parrets to døtre på 16 og 18 år.

Om BEWI

I oktober 2022 blev Jackon en del af BEWI-koncernen og er dermed én af Europas førende leverandører af emballage, komponenter og isoleringsløsninger i EPS, XPS og EPP. Produktion af isolerings- og byggematerialer går under navnet Insulation & Construction.

BEWI’s forpligtelse til bæredygtighed er integreret i hele værdikæden fra produktion af råvarer og slutvarer til genanvendelse af brugte produkter. Selskabet er noteret på Oslo Børs.

BEWI-koncernen har 70 anlæg og derudover 12 anlæg ejet gennem minoritetsinvesteringer, som opererer på tværs af 13 europæiske lande. Virksomheden har omtrent 3.400 dedikerede medarbejdere.
Kontaktperson:
Jesper Vind Andreasen
Telefon:22722610
 
Afsender:
BEWI Insulation Danmark A/S
Lundagervej 20
8722 Hedensted
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166