Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-06-2023
Pump dækkene, olier kæden, pak sidetaskerne, læg mobiltelefonen fra dig, smør solcreme på og tag med Peter Mortensen på vidunderlige cykelture i Tyskland og Tysklands nabostater.
Masser af motion, frisk luft i litervis, store natur- og byoplevelser og god klimasamvittighed er nogle af de gevinster, som venter cykelglade feriebesøgende, som vælger cykelferie.
De 15 ruter i bogen Cykelferie i Tyskland - og nabolande slynger sig under den bla. sommerhimmel langs snart dovne snart brusende floder, gennem maleriske bindingsværkbyer og stille skove, over enge og marker og dale mellem bakker og bjerge - det er sundt for din krop, for dit hoved og for klimaet!
Du får råd om cyklen og om cykelgrej, om at komme til og fra udgangspunktet for din cykelferie, om overnatning, om hvad der bør og ikke bør pakkes …
Alle strækninger er prøvekørt af forfatteren, som beskriver ruter, landskaber, floder og byer i Tyskland, Schweiz, Østrig, Frankrig, Polen, Tjekkiet, Slovenien, Italien, Holland og Belgien.
Dejlige Europa behøver ikke kun at opleves bag en bil- eller togrude eller som storbydestination på en flyrejse – bliv inspireret af en eller flere af disse ture eller find din egen drømmerute!

Cykelferie i Tyskland – og nabolande. Peter Mortensen. 194 sider rigt ill. Trykværket. Vejl pris: 220 kr.
Kontaktperson:
Stig Petersen
Telefon:53545740
 
Afsender:
Trykværket
Hyrdevænget 7
8310 Tranbjerg J
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166