Pressemeddelelser
Publiceret den: 29-06-2023
DET STÅR SKREVET PÅ MIN KROP af Pernille Louise Langer - Romanen udkommer 8. august 2023!

For søstrene Karla og Sara bliver alt vendt på hovedet, da Sara rammes af alvorlig sygdom og tvinges til at stoppe brat op. Hvordan kan man leve videre, når alt går i stå? Hvordan er man ung, når døden hvisker én i øret og forlanger ens opmærksomhed? Karla gør sit bedste for at være en støtte for Sara, men hun kæmper også sin egen kamp: en nådesløs kamp, der ikke kan vindes.

Det står skrevet på min krop er en roman om altopslugende sorg, stor kærlighed og ikke mindst håbet om, at døden ikke er slutningen på det hele.

Uddrag:
Det skete, at Sara faldt i søvn, mens hun lå og læste og læste, og så sad jeg bare og så på hende og forsøgte at regne ud, hvor stor en procentdel af hendes eksistens, der hang sammen med min, og det gik op for mig, at når jeg så på Sara, så jeg også på mig selv, og det føltes som om, at en del af mig rent faktisk var Sara, og jeg havde en underlig følelse af, at hvis hun døde, så ville hun tage den del med sig og efterlade mig med et hulrum lige midt i mine kromosomer.

Pernille Louise Langer, f. 1995, læser litteraturvidenskab på kandidatuddannelsen på Københavns Universitet.

_________________________________


NINE EYES af Sinus Reuss - Novellesamlingen udkommer 18. august 2023!

Ni lande samarbejder om at overvåge hinandens borgere, heriblandt Danmark og USA.

Med den tiltagende udvikling og brug af teknologi vil staten og det offentlige hjælpe os. Og holde øje med os. Denne overvågning foregår ifølge aktørerne i sikkerhedens navn og for samfundets bedste.

I Nine Eyes må almindelige mennesker slås med konsekvenserne af det teknologiske samfunds overvågning, som bliver mere og mere indgribende.
Almindelige mennesker som dig og mig.

Sinus Reuss har en kandidatgrad i datalogi. Forfatteren debuterede i 2021 med novellesamlingen Intet at skjule, som også handler om overvågningssamfundet.


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54

Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166