Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-09-2023
FOG & VENØ introducerer det SVANEMÆRKEDE akustikpanel

Der var engang… ja, vi ved godt, at det er starten på ethvert eventyr, og at eventyr bygger på fantasifulde fortællinger, men hos FOG & VENØ er eventyret den skinbarlige sandhed.

For mere end 30 år siden satte de to barndomsvenner, Karl Venø Nielsen og Ove Fog Jørgensen, sig for, at de skulle starte virksomhed sammen. De fik på få år opbygget et bordpladeunivers, som i dag betragtes som én af foregangsvirksomhederne på området. Nøgleordet var og ér: bæredygtighed. Ingen havde på dette tidspunkt tænkt på ansvarlighed og miljøhensyn i køkkenbranchen. I dag er det de facto standard, at bordplader skal overholde strenge miljøstandarder. Da eventyret for de to for snart 4 år siden udviklede sig til også at omhandle akustikpaneler med virksomheden FOG & VENØ, var bæredygtig produktion derfor et helt naturligt grundelement i virksomhedens DNA fra dag 1.

'Hos FOG & VENØ har vi altid stræbt efter at være i front. Vi ønsker ikke blot at producere verdens bedste akustikpaneler, vi ønsker også at sætte barren for bæredygtig produktion,' fortæller CEO Karl Venø Nielsen og fortsætter:

'Som førende inden for vores felt mener vi, at det er vores ansvar at gå forrest, også når det kommer til den grønne omstilling. Nu har vi så igen taget et markant skridt fremad og er derfor umådeligt stolte over, som de eneste i verden, at kunne tilbyde svanemærkede akustikpaneler i det klassiske lamelbaserede design,' fortæller CEO Karl Venø Nielsen.

'I en tid, hvor byggerier i højere grad består af hårde overflader og akustikudfordringer er konstante – og i en tid, hvor ønsket om bæredygtighed bliver stadig mere centralt, ser vi det som det perfekte ægteskab med svanemærkede akustikpaneler,' fortsætter Karl Venø Nielsen.


Svanemærkningen sætter på alle måder naturen i første række – og med svanemærkede akustikpaneler sendes et vigtigt signal om værdsættelse af miljøvenlige initiativer og sundere livsstil.

Svanemærket er kendt som et vigtigt pejlemærke i nutidens byggebranche, og svane-emblemet har efterhånden cementeret sig som anerkendt standard for miljøansvarlighed, bæredygtighed og forbrugerbevidsthed langt ud over Danmarks grænser.

Karl Venø Nielsen er ikke et sekund i tvivl om fremtiden for FOG & VENØ: 'Vores mål er at være verdens førende producent af innovative og bæredygtige akustikløsninger til gavn for alle, mens vi sikrer bæredygtig vækst for kommende generationer. Vores akustikpaneler består i dag af en bagplade i polyester, som vi lige nu kan fremstille af op til 65% genbrugsmateriale. Vores lameller med træfinér skåret af ægte træsorter er alle FSC® certificerede. Og nu med introduktion til svanemærket har vi taget endnu et skridt, der strækker sig langt ud over produktion af akustikpaneler. Vores partnerskab med Svanemærket og engagementet i FN's Verdensmål er ikke blot et skridt i den rigtige retning; det er en kraftfuld alliance. Vi tror på, at handling er nøglen til at opnå en bæredygtig fremtid for hele planeten.'

Skal man opleve FOG & VENØs svanemærkede akustikpaneler, findes de under brandet BY VENØ."

For flere oplysninger kontakt: Henrik Bank, 2025 1615, mail: hb@fog-veno.com


Yderligere info:

FAKTABOKS
Svanemærkets fire nøgleområder
Svanemærket er unikt ved sin omfattende tilgang til at vurdere produkters miljøpåvirkning på tværs af hele deres levetid. Udover brugsfasen inkluderer mærket vurdering af råvareindvinding, produktion, brug og affaldsbehandling. Dette sikrer, at produkter med Svanemærket er gennemtænkte og optimerede med hensyn til miljøpåvirkning.

Svanemærket fokuserer især på:
1. Bæredygtig ressourceforvaltning: Reduktion af overforbrug og ansvarlig brug af jordens ressourcer gennem genanvendelse, genbrug og forlænget levetid.
2. Klimapåvirkning: Minimering af klimapåvirkning gennem hele produktets livscyklus, inklusive produktion, distribution og brug.
3. Undgåelse af skadelige kemikalier: Stram kontrol med brugen af skadelige kemikalier for at beskytte både sundhed og miljø.
4. Biodiversitetsbeskyttelse: Fremstilling af produkter på måder, der ikke skader biodiversitet og økosystemer.
Dette gør Svanemærket til et pålideligt valg for forbrugere, der ønsker miljøvenlige produkter med et reduceret fodspor på planeten.


Introvideo til svanemærket hos Fog & Venø A/S
https://vimeo.com/860055505?share=copy
Kontaktperson:
Henrik Bank
Telefon:20251615
 
Afsender:
Fog & Venø A/S
Buntmagervej 5
DK7490 Aulum
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166