Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-09-2023
________________________________________________________________________

TILFÆLDIGE MØDER handler om musik og er selv bygget op som et stykke musik i tre satser: Det ustabile, Det samlende, Det åbne.

I romanen sættes kunstens betydning i spil i et handlingsforløb, der strækker sig over tolv dage, hvor en række personer oplever en ændring i deres liv som følge af tilsyneladende tilfældige møder.

Handlingens udspring er undren og sorg hos romanens to hovedpersoner. En ung musikstuderende og komponist har sommerjob i hjemmeplejen og finder en morgen en klient, der ligger død i sin seng. Tilsyneladende naturligt. Men noget virker forkert. Den gamle mands datter gør et fund i sin fars lejlighed, som afslører en fortid, hun ikke kendte til.

Var dødsfaldet naturligt? Hvem er de personer, hvis veje krydses? Er det tilfældigt, at de mødes?

Fortællingen udvikler sig i to spor - det musiske og det gådefulde - som fletter sig ind i hinanden mod et spændingspunkt, hvor romanens karakter af thriller træder frem.

TILFÆLDIGE MØDER er en nutidsroman, som foregår i Aarhus, hvor forfatteren har boet og er uddannet sanger fra Det jyske Musikkonservatorium.

Mette Kappel er født i Sønderborg i 1953 og uddannet sanger. I 1983 debuterede hun med digtsamlingen RUM og har efterfølgende udgivet yderligere tre digtsamlinger, en samling fortællinger, romanen Forestilling om et grænseland samt bøger for børn i alle aldre. Tilfældige møder er hendes anden roman.


Anmeldelser af Mette Kappels første roman Forestilling om et grænseland:

”Fortællingen overrasker, mens den bygger spændingen langsomt op. Historien skifter synsvinkel flere gange undervejs, og derved præsenteres læseren for nye motiver til at ønske Regitze tavs. Det er rigtig godt, særligt fordi historien er anderledes med sin blanding af hverdagsliv, mystik og med sit særlige drive.”
Litteratursiden

”Ein Kriminalroman im Agatha-Christie-Tempo.
Stemningen er som i en Agatha Christie-roman, der opmuntrer dig til at tænke og føle og til det sidste skjuler, hvem morderen er.”
Der Nordschleswiger


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166