Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-11-2023
________________________________________________________________________

Børnene elsker katten Miki

Min kat er gangster af Charlotte Berwald har netop vundet ORLAPRISEN i kategorien Spænding – Bogen der fik mig til at bide negle. Det er 2. gang, forfatteren vinder ORLAPRISEN. I 2022 vandt hun ORLAPRISEN for 1. bog i serien om katten Miki Min kat er seriemorder i kategorien Spænding – Bogen der fik mig til at skide i bukserne af skræk.

I Min kat er seriemorder møder vi Nicklas, en ganske almindelig dreng. Han bor i et hus sammen med sin far, mor og sin kat. En dag opdager Nicklas, at familiens kat, Miki, har planer om at myrde ham. Nicklas kastes ud i en kamp på liv og død, for hvordan forsvarer man sig mod en kat, der er syg i roen? Især når mor og far ikke vil tro på, at Miki virkelig er seriemorder. For katte er jo søde kæledyr, eller hvad?

I Min kat er gangster har den onde præsident Signe Sund taget magten. Hun har som det første gjort slik, kage, pizza, sodavand og alt andet lækkert forbudt for børn. Nu bliver børn tvunget til kun at spise sund mad, og det er Nicklas ret træt af. Hans kat, Don Miki Catleone, udnytter ligesom andre bander situationen og sælger det ulovlige slik og sodavand til børnene, der bliver sendt i børnefængsel, hvis det bliver opdaget, at de spiser slik i smug. Før Nicklas ved af det, er han blevet en del af Don Mikis bande, og det kan kun ende galt!

Tredje bog, Min kat er superskurk, udkommer senere på året. I Min kat er superskurk går det hele helt amok!
Don Miki får brug for hjælp til at redde verden fra Signe Sund, og Nicklas og hans ven Magnus bliver en del af Don Mikis bande, og et hæsblæsende eventyr går i gang.

Charlotte Berwald, f. 1990, bosiddende i Nordjylland, er en prisvindende dansk forfatter kendt for Orlaprisvinderen Min kat er seriemorder samt et alsidigt børnebogsforfatterskab med heste som tema.

Serien er illustreret af grafiker og illustrator Søren Klok.


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166